Reggel a gyerek kelt titeket vagy már a gyerek ébredése előtt felkeltek?
Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 07:36
1/18 anonim válasza:
Minden nap en kelek elsonek.fel hat-hat körul kidob az ágy
15 honapos fiam van es egy iskolas lanyom.
Mar evek ota igy kelek,amiota a lanyom elkezdte az ovit.mar nem is tudok tovabb aludni.
2/18 anonim válasza:
Férjem 5kor kel, 6ra megy dolgozni.
Kelek vele.
A gyerekek fél9-9 fele kelnek így a szünetben.
Van 3óra énidőm 😁
3/18 anonim válasza:
Amíg kicsik voltak, ők keltettek, aludtam, amíg tudtam. Most már mindenki iskolás, csörög az órám 7-kor, és keltem, akit kell.
4/18 anonim válasza:
Mindketten kicsik még (3 éves és 8 hónapos), szóval számukra az alvás egy szükséges rossz, ami ellen minden erejükkel küzdenek amúgy is és egyből megszakítják amint fizikailag képes rá a kis testük. Én nem vagyok már kicsi, nekem 30 évesen az alvás kevésbé ellenségem, szóval sajnos ők ébresztenek :D A kicsi többször is éjszaka. Néha a nagy is.
5/18 anonim válasza:
5 hónapos, 05:00 és 05:30 között kukorékol :D
Apukája is 05:30-kor kel, amíg dolgoztam vele keltem én is.
Úgyhogy nem akkora fájdalom, ha a kisfiam kelt. Néha 4-kor érzi úgy, hogy indulhat a nap. Na az tud fájni :D
7/18 anonim válasza:
Hétköznap ha munka van én, hétvégén ő kelt fel vagy ha nincs munka és itthon vagyunk.
8/18 anonim válasza:
Hétköznap az ébresztőre kelek 6:20kor. De kb ahogy elérek a lépcsőhöz kelnek az ikrek is (pedig már lassan lebegve járok).
A sulist a kávém után keltem 6:45kor
Hétvégén a gyerekek keltenek. Olyan 6:30-7 óra között
9/18 anonim válasza:
A gyerek kelt. Én alszok amennyit tudok,11 hónapos.
10/18 anonim válasza:
Amíg kicsik voltak, 5-6 között keltek maguktól, iskolára megváltozott, most már úgy kell őket kelteni fél7-kor suliidőben és örülök, ha 7-re meg is jelennek a reggelinél. A nagyobb kamaszok meg akár délig tudnak aludni nyári szünetben. (5 fiú van a háztartásunkban 8 és 15 év között.) Én általában továbbra is magamtól kelek fél6-6-kor, persze attól függ, mikor feküdtem le :D De ha hamarabb, akkor is inkább szeretem, amikor reggel csak én vagyok és még tele van lehetőséggel a nap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!