Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen fogadtatás után sütnél...

Ilyen fogadtatás után sütnél neki tortát a születésnapi zsúrjára?

Figyelt kérdés

Párom kislányának a héten lesz a születesnapja, 8 éves lesz. Családilag már hétvégén megünnepeltük, én sütöttem neki a tortát. Mikor meglátta a tortát, azonnal elkezdte szídni, hogy milyen ronda, más ennél szebbet kak*l stb. Miután felvágtuk sem volt róla jó véleménnyel, többet adott a kutyának, mint amennyit megevett belőle, húzta a száját, hogy nem ilyet akart, hányás íze van... Nagyon megalazó volt. Egyébként mindenkinek ízlett, szerintem is jól sikerült, bár nagyon elment tőle a kedvem a reakció után. A párom szerint olyan a lánya, mint az anyja, ő is ilyen stílusban adja elő magát, szerinte jól sikerült a szülinap, finom volt a torta is. Azt hittem, hogy lesz egy kis időm felejteni, de tegnap benyögte a kislány, hogy szombaton lesz a barátnős szülinapja és csináljak neki egy ugyanolyan tortát, mint amilyet hétvégén.

Ilyen előzmények után szívem szerint soha többet nem csinálnék neki és most nem tudom eldönteni mi legyen. Tényleg van egy nagyon sértő stílusa a kislánynak és borzasztó csúnyán is beszél, de mégis a párom lánya. Ti bevállalnátok egy újabb lealázós "köszönömöt"?

2023. júl. 18. 07:14
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
26%

Amikor megkért hogy süssél neki tortát, akkor kellett volna visszakérdezni hogy miért akar olyan szart a barátnős bulijára?

De egyébként, igen én megsütném.

Márpedig azért, mert nekem ebből a kérésből az jön le, hogy a torta tökéletesen megfelelt, téged akar bántani, talán azért mert "elvetted" az apukáját. És ez jó alkalom lehet arra, hogy beszélgessetek vagy kicsit közelebb kerüljetek egymáshoz. Legyél felnőtt, ne duzzogj, ne süllyedj le az ő szintjére.

2023. júl. 18. 10:50
 22/43 anonim ***** válasza:
18%

Hát nem tudom én megsütném neki.

A kislánynak elváltak a szülei, ez egy traumatikus, kemény dolog a számára, mégha évekkel ezelőtt is volt.

Ha legalább az egyik szülő rosszul kezeli a dolgokat, nagy károkat okozhatnak a kicsinek.

El tudom képzelni, hogy a kislány anyja mindenféléket mond rólad, dumál neki otthon, hogy mekkora egy ..... vagy.

És ez miatt viselkedik így a kislány, nem azért mert ez az ő gondolata lenne.

Mivel kért új tortát, látszik h ízlett neki, tetszett neki és azt szeretné ha egy ilyen szupi tortája lenne, amikor átjönnek a barátnői.

Ha undinak tartotta volna, nem akarná leégetni magát a barátnői előtt.

Én sütnék neki mégegyet, de mindenképp megkérném az apját is h beszélgessen el vele, hogyan kell viselkedni, pláne ha valaki szívességet tesz neki.

2023. júl. 18. 10:56
 23/43 anonim ***** válasza:
80%

"Mikor meglátta a tortát, azonnal elkezdte szídni, hogy milyen ronda, más ennél szebbet kak*l stb."

Ennél tovább nem is olvastam.

Rövid válaszom:

NEM! Nem sütnék neki soha többé (amíg bocsánatot nem kér ezért).

2023. júl. 18. 11:00
 24/43 anonim ***** válasza:
96%

23. vagyok.

Még annyit tennék hozzá, hogy én az apja helyében réges rég leneveltem volna erről a stílusról. Az anyja társaságában úgy viselkedik, ahogy akar (ahogy az anyja engedi), de nálunk ez a stílus elfogadhatatlan. Ezt világosan értésére adtam volna neki. Nem most, hanem amikor először mondott volna valami hasonlót.

2023. júl. 18. 11:03
 25/43 anonim ***** válasza:
17%

Ha sütsz is végül, ne ugyanolyat.

Azt már lefikázta.

Mondd, hogy sütsz, de mást.

Ha visszaszól, hogy de neki olyan kell, mondd, hogy de hisz az szar volt.

Arra mit fog mondani.

2023. júl. 18. 11:19
 26/43 anonim ***** válasza:
88%

2-es kommentre:

Tehát a gyerek anyjával (párod előző feleségével) összejártok?

És ő ilyet mondott a JELENLEGI férjének? Akivel most együtt van és elvileg szeretik egymást?

Hát én csak annyit kérdeztem volna utána a párodtól, hogy mit tud ez a nő? Aranyból van a p....ája vagy mi? Hogyhogy egy ilyen bugris nő, miután elvált tőle a férje, gyerekkel együtt talál egy másik bolondot magának?

2023. júl. 18. 11:26
 27/43 anonim ***** válasza:
76%

Nem, nem sütnék.

Mindazon által, ezt a viselkedést ott és akkor kellett volna szóvá tenni. Elvenni előle és közölni hogy a party most ért véget!

Lehet h az anyjától hozta a stílust, de ti meg hagyjátok neki.

Pont ugyan úgy a ti hibátok is.

2023. júl. 18. 12:15
 28/43 anonim ***** válasza:
29%

Tipikus nárcisztikus bántalmazó.

Pont ilyenekről hallgatok mostanában videókat.

Bihari Viktória

Facebookon vannak videói.

Ha hosszútávon tervezel, akkor jobb ha képben vagy a nő agyi bajaival

2023. júl. 18. 12:56
 29/43 anonim ***** válasza:
92%
Én azt sem értem, hogy miért nem szembesítitek, ha már neki nem esik le. Miért nem mondjátok meg, hogy ez nagyon nem oké? Miért az a kérdés, hogy sütnénk-e neki egyáltalán? Miért nem mondja az új férj az asszonynak, hogy hahó, hát ez milyen csúnya volt? Miért nem szólt rá, hogy nemrég ezt még lefikáztad bántó, megalázó módon? Miért nem szóltál vagy te, vagy az apja rá a lányra ott és akkor? Miért nem mondtad meg neki, amikor újra tortát kért? Mi volt a reakció, elárulod? Ez nekem annyira ne életszerű. Mit reagáltatok ezekben a helyzeteben?
2023. júl. 18. 14:07
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanezt nem értem, mint az előző. Az egész család hallgatja ahogy leszarozza a tortádat? Nálunk ilyen nincs, nem is hallgatnank.
2023. júl. 18. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!