Hány napnak kell eltelnie a hogy tesztet csinalhassak?
Figyelt kérdés
Van esély mensi után pár nappal teherbe esni?mármint volt mensim február 5.én 6 napig.Majd 25.én 8 napig barnáztam és két napig enyhén véreztem,ez elhúzódott a következő mensim napjáig vagy március 5ig.e hónapban még nem voltam beteg.mensi után probalkoztunk 6 nappal lehet esély a babara?2016. márc. 24. 21:21
1/3 anonim válasza:
Menzesz elsö napjától számitva 14 nap álltalában 28 napos ciklusnál.
2/3 anonim válasza:
Lehet. Nekem mindig szabályszerűen a 14. napon volt a peteérésem, abból nem lett baba. Egyik hónapban a menzi utáni 2. napi együttlétből lett baba. Gondolom extra peteérésem volt.
Tesztelni kimaradó menzikor tesztelj, de legkorábban az együttlét utáni 14. napon.
3/3 anonim válasza:
Pont mint a másodiknak, nekem is nehezen meg a teherbeesés, pedig időzítetten, peteéréskor volt együttlét.
Aztán egyszer egy spontán ovuból a ciklus 5. napján sikerült teherbeesni (ultrahangos mérés szerint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!