Mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy babát lehessen vállalni?
Figyelt kérdés
4 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Sajnos rossz mellékhatásai is voltak, illetve hamarosan szeretnénk babát a párommal.
Szerintetek mennyi időt érdemes várni a fogamzásgátló után, hogy ne legyen káros hatással a babára?
2015. jan. 14. 15:39
1/8 anonim válasza:
3 hónapot javasol a doki, de 3 hónapon belül i csak pici eséllyel lenne bármi baja tőle.
2/8 anonim válasza:
Érdemes megvárni egy természetes ciklust, és lehet is kezdeni :)
3/8 anonim válasza:
Manapság nincsenek ugy tele hormonnal ,nagyon hamar kiürül a szervezetből ezrét lehet gond ha egyet kihagy az ember, az én dokim azt mondta hogy nem kell hónapokat várni, fogamzásgátló letétele után lehet próblkozni, sőt általában hamarabb össze is jön a baba. Nekem első babám első hónapban sikerült ,második a másodikban (gyógyszer abbahagyása után)
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem 6 hónapot mondtak, de nekem valahogy ez is kevésnek tűnik (mindamellett, hogy én akár már ma belevágnék :D ). De akkor ezek szerint picit túlaggódom ezt az egészséges kérdést. :) Köszi a válaszokat :)
2015. jan. 14. 15:50
5/8 anonim válasza:
Szerintem várjatok még egy pár hónapot és amint rendeződik a ciklusod vágjatok bele :)
6/8 anonim válasza:
Szia!
Novemberben hagytam abba a gyógyszert,de mi már benne vagyunk a babaprojectben:)
Én voltam nőgyógyásznál, aki azt mondta, hoyg elővigyázatosságból érdemes 2 hónapot (2 ciklust) megvárni,de ő is említette, hogy sokan nem várnak, mert nagyon alacsony a mai gyógyszerek hormontartalma.
Megkérdezhetem mi volt a rossz mellékhatás?
Neked egyből beállt a ciklusod?
7/8 A kérdező kommentje:
Hőhullámaim voltak. A ciklusom pedig a gyógyszer után egyből beállt, de ittam gyógynövényteát hozzá, úgyhogy ilyen probléma nem volt.
2015. jan. 14. 16:44
8/8 anonim válasza:
Mi megvártuk a három hónapot- doki ezt mondta- , addig szedtem a terhesvitamint, a táplálkozásra is nagyon odafigyeltem, ill. tartottam egy 5 napos léböjt kúrát, hogy minél több méreg menjen ki a szervezetemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!