Ilyen fogadtatás után sütnél neki tortát a születésnapi zsúrjára?
Párom kislányának a héten lesz a születesnapja, 8 éves lesz. Családilag már hétvégén megünnepeltük, én sütöttem neki a tortát. Mikor meglátta a tortát, azonnal elkezdte szídni, hogy milyen ronda, más ennél szebbet kak*l stb. Miután felvágtuk sem volt róla jó véleménnyel, többet adott a kutyának, mint amennyit megevett belőle, húzta a száját, hogy nem ilyet akart, hányás íze van... Nagyon megalazó volt. Egyébként mindenkinek ízlett, szerintem is jól sikerült, bár nagyon elment tőle a kedvem a reakció után. A párom szerint olyan a lánya, mint az anyja, ő is ilyen stílusban adja elő magát, szerinte jól sikerült a szülinap, finom volt a torta is. Azt hittem, hogy lesz egy kis időm felejteni, de tegnap benyögte a kislány, hogy szombaton lesz a barátnős szülinapja és csináljak neki egy ugyanolyan tortát, mint amilyet hétvégén.
Ilyen előzmények után szívem szerint soha többet nem csinálnék neki és most nem tudom eldönteni mi legyen. Tényleg van egy nagyon sértő stílusa a kislánynak és borzasztó csúnyán is beszél, de mégis a párom lánya. Ti bevállalnátok egy újabb lealázós "köszönömöt"?
Szívem szerint a többséggel értek egyet, de eszem szerint a hatosnak adok igazat.
Ő egy gyerek, ha valaha is normális viszonyban szeretnél vele lenni, akkor jó lenne beszélgetni vele... és elmondani, mennyire megbántott, megkérdezni, hogy miért mondta, ha nem gondolta komolyan, ha pedig komolyan gondolta, miért kellene neki mégis még egy torta. Hátha elgondolkozna, ha nem lennél elutasító vele, hanem a viselkedése ellenére kedves...
Ezt a dolgot nem egy nyolcévessel rendezném, hanem az anyjával, ugyanis ez a stílus onnan jön. Lesz még gond vele bőven, és el fog mérgesedni a helyzet. Ezt amúgy apunak kell tisztáznia minél hamarabb. (Apunak is lehet egy ízlése, ha ilyen savanyú uborkának gyereket csinált. Ezen meg te gondolkozz el kérdező.)
Addig persze nem csinálnék semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!