Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért pont ő? Miért kellett...

Miért pont ő? Miért kellett elveszítenünk?

Figyelt kérdés

Muszáj kiírnom magamból, egyszerűen nem bírom elviselni, ha nem mondom megbolondulok.Egész nap csa zokogok, a gyerek nem tudja mi bajom, a férjem már nem bír vígasztalni.

Tegnap vérezni kezdtem és rohantam orvoshoz, de már nem volt szívhang, a babám már nem él:'( és nem tud kijönni, csak ott van és fekszik és halott és csak holnap tudják a missedabot megcisnálni...kivagyok készülve a babám is itt van, egészséges nagylány mégis miért kellett ez? hogy lehet ezt elviselni? hogy lehet együtt élni a gondolattal, hogy elveszítesz egy magzatot? nemtudom felfogni és nemtudok beszélni sem már csak bőgök és írok, hogy könnyebb legyen, de nem az....

2010. okt. 13. 14:15
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Szia Ada!

Tegnap este még nagyon sokat gondoltam Rád, és ma reggel és délelőtt is. Túl vagy a nehezén. Most már napról-napra könnyebb lesz. Én azzal vigasztaltam magam, hogy biztosan beteg lett volna a baba, és ezért nem akart velünk maradni.

Szerencsére minden rendben volt. Nekem a missed ab alatt átlyukasztotta az orvos a méhemet, és fel kellett nyitni a hasamat hogy összevarrják. Ugyanúgy, mint a császárnál. Ahogy írtam tegnap este is, piszkosul szenvedtem. Nem volt elég az elveszített baba, még testileg is kész voltam. Nagyon sokat sírtam, sirattam magamat és a babát is. Sajnos ennek meg is lett a következménye. Leesett a vérnyomásom 70/50-re, és be is lázasodtam. 2napig infúzióztak és gyógyszer hegyeket kaptam, mire kicsit jobban lettem. De ezt is túléltük. Te is és én is. Meg sajnos még nagyon sokan.

Hiszem, hogy az átéltekért cserébe majd gyönyörű, egészséges babáink fognak születni a közeljövőben.

Hatalmas ölelést küldök!

E

2010. okt. 14. 22:07
 32/35 anonim ***** válasza:

Jó hogy már rendben vagy...

kicsit pihenünk és "lóra pattanunk újra".

Gyógyulgass testileg lelkileg!!!!!

puszi!

2010. okt. 15. 09:02
 33/35 A kérdező kommentje:

Igen:) Felnézek rád, mert nemrég volt neked is a műtét és mégis erős vagy. Én is ezt teszem, nem fogok belegebedni...kiborultam, természetes, most viszont csak előre nézek:))

Hajrá Lányok ^^

2010. okt. 15. 09:36
 34/35 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom:(
2011. júl. 8. 19:35
 35/35 anonim ***** válasza:
Sajnálom ami veled/veletek történt!Leszs még egészséges babád:) s most az a fontos hogy Abigéllel és Rolival foglalkozz nekik is nehéz most!
2011. júl. 9. 10:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!