Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért pont ő? Miért kellett...

Miért pont ő? Miért kellett elveszítenünk?

Figyelt kérdés

Muszáj kiírnom magamból, egyszerűen nem bírom elviselni, ha nem mondom megbolondulok.Egész nap csa zokogok, a gyerek nem tudja mi bajom, a férjem már nem bír vígasztalni.

Tegnap vérezni kezdtem és rohantam orvoshoz, de már nem volt szívhang, a babám már nem él:'( és nem tud kijönni, csak ott van és fekszik és halott és csak holnap tudják a missedabot megcisnálni...kivagyok készülve a babám is itt van, egészséges nagylány mégis miért kellett ez? hogy lehet ezt elviselni? hogy lehet együtt élni a gondolattal, hogy elveszítesz egy magzatot? nemtudom felfogni és nemtudok beszélni sem már csak bőgök és írok, hogy könnyebb legyen, de nem az....

2010. okt. 13. 14:15
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

14.46 :-( és egy kicsit :-) hogy jó vége lett..

én is elbúcsúztam tőlük a mütő elött mondtam az elsőnek hogy sajnálom hogy nem sikerült.

anyósom a kislányomnál is megálmodta hogy lányka lesz és a 10 hetes babánál megálmodta hogy szőke kisfiú lesz... igen az lett angyalka..

2010. okt. 13. 14:52
 12/35 A kérdező kommentje:

Az, hogy itt van mellettem Abu, csak rosszabb, átvittem anyósékhoz,mert nem akarom, hogy egy roncsot lásson. Fetrengek az ágyon, bőgök mint egy bolond, a férjem meg csak ölel és próbálja türtőztetni magát, de látom rajta, hogy sírnia kell, csak nem mer, hogy ne legyen nekem rosszabb.

Az isten ilyet nem akarhat, hogy gyermek haljon meg, mégha embrió is,az is baba már, él és dobog a szíve...de miért nem bírja a hülyéket elvenni? miért kell a kisbabákat? Nemtudom felfogni, legszívesebben ordítanék de nem lehet, legszívesebben ütnék, de nem lehet...azt akarom,hohgy végre szedjék ki belőlem, mert nem bírom elviselni...egy halottak cipelek magammal és nem tehetek érte semmit, miért nem lehet feléleszteni mint a 101kiskutáyban?miért nem bír akkor legalább elmenni? velem akar maradni? akkor miért nem él? miért?

2010. okt. 13. 15:10
 13/35 anonim ***** válasza:

Először is nagyon nagyon sajnálom,ami Veletek történt!Ada,a miértekre most nincs válasz...talán az volt a feladata,hogy megtanulj "szenvedni",vágyni az elérhetetlen után,és még ha nem is akarod,becsülni és várni az első pillanattól.Nagyon szomorú ilyen fájdalmas dolgokat olvasni(pláne,hogy 2 gyerekes anyuka vagyok,és nem veszítettem el babát),de előre nézz,és bízz a jövőben.Egy kis OFF:

Carmen,a szívem szakad meg Értetek is,mert már az előző babánál is figyelemmel kísértem a válaszaidat...azt gondoltam,most sikerülni fog!Neked is sok erőt kívánok!

2010. okt. 13. 15:59
 14/35 anonim ***** válasza:
én is sajnálom és mindenkit aki vesztett el babát...
2010. okt. 13. 16:06
 15/35 anonim ***** válasza:

Jól megkönnyeztelek titeket csajok (Ada és Carmen és mindenki aki veszített el minibébit).

Sajnálom :(

2010. okt. 13. 17:29
 16/35 anonim ***** válasza:

Ada, csak annyit tudok mondani, hogy részvétem, veled érzek :( Ennél okosabbat nem tudok írni... Nagyon megkedveltelek így az oldalon keresztül, és fáj, hogy neked fáj valami.

Petra

2010. okt. 13. 19:01
 17/35 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom Ada!annyit tudok mondani, hogy amikor velem történt ez, a műtét után jobb lett!kitartás!a kislányod segíteni fog neked!fel a fejjel!
2010. okt. 13. 19:12
 18/35 Nikcsi ***** válasza:
Sajnalom Ada... :(
2010. okt. 13. 19:29
 19/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm, jól esnek a szavaitok.

Carmen! Részvétem, most már tudom,milyen borzasztó érzés ez.

A férjem egész nap ölelt és együtt sírtunk; most kicsit könnyebb, gondolom azért, mert teljesen elkábultam a sok sírástól. Abigélt sajnálom, mert ma nem bírtam vele lenni; biztos ő is érzett valamit,mert halottam, hogy sírt, de amikor elindultam, hogy megvigasztaljam, összeestem; nemtudom holnap mi lesz ha így folytatom. Félek, hogy befulladok, vagy pánik rohamom lesz és elhalasztják...azt nem bírnám ki; mégegy nap a halott babával. Megőrültem a fájdalomtól; a gyomromat markoltam,bőgtem ,ha nincs itt a férjem, hogy lefogja a kezem, szétmarom a bőrt a hasamon.

Nem értem még mindig miért történt ez; teljesen egészséges terhesség volt, de már akkor gyanakodnom kellett volna, amikor barnáztam múlt héten; de az orvos nem mondott semmit, Valentina, vagy Dorián is jól volt én meg nem is gondoltam rá, hogy baj lehet, pedig én vagyok az anyja, nekem kellett volna tudnom és éreznem...

Milyen anya vagyok én? Aki a halott gyermekét nem bírja elviselni és legszívesebben kitépné? És milyen anya, hogy az élőre rá sem bír nézni?

Ha hazaértem, majd jelentkezem,nemtudom mikor engednek ki, szerintem csak pénteken.

Arról tudtok valamit, hogy lehet-e látni? meglehet nézni?vagy rögtön elviszik?

2010. okt. 13. 19:54
 20/35 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom ami veled most történik. Én személy szerint még nem veszítettem el babát (van 2 lányom) de a nővérem és a legjobb barátnőm igen. Sejtem min mehetsz keresztül. Hidd el Isten szeret Téged és sosem tudhatod hogy mi a szándéka ezzel a lépéssel. A miértekre most nem fogsz választ kapni, talán majd idővel. Ami talán enyhítheti a fájdalmadat, hogy lehet hogy beteg volt, mégsem volt kész még a földi életre. Talán jobb hogy így történt mintha később 20 hetes korban derül ki hogy valami baj van, vagy a szülés alatt vagy utána. Biztos vagyok benne hogy lesz még kisbabátok, nem is akármilyen, hanem a tökéletes baba. Kívánom hogy így legyen és sok erőt és kitartást kívánok!
2010. okt. 13. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!