Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha apa maradt gyeden, hogy...

Ha apa maradt gyeden, hogy élted meg, h vissza kellett menned dolgozni?

Figyelt kérdés
Hány hónapos volt a baba, hogy oldottad meg a táplálását- csak a szoptatott csecsemők esetében- érzelmileg hogy vészelted át, hogy változott a kapcsolatod a gyerekkel? Apa hogy élte meg ezt a felállást?
2011. szept. 11. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Én el nem tudnám képzelni
2011. szept. 11. 22:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Valószinűleg el tudnád, ha anyagilag nem lenne más megoldásod... :(( én sem örömömben írtam ki a kérdést, és nem ilyen válaszokat várok....
2011. szept. 11. 22:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Húgoméknál apa maradt otthon a kisfiúkkal 10 hónapos korától. Anya "laza" csaj, azt hitték jól fogja viseli, de tévedtek :( Apa nagyon jól elvolt a kicsivel (neki otthonról végezhető munkája van - főnök és egyben tulajdonos is egy kicsi cégnél, tehát megtehette, h otthonról dolgozzon, és csak néha menjen be).

Egy idő után a húgomnak mindenféle "baja" volt a sógorommal, mert valahogy féltékeny lett a gyerekre, vagy a fene tudja mi történt vele, de sokat veszekedtek ,a húgom feszült volt állandóan. A gyerek ebből valamennyit biztos észrevett.

De aztán bölcsibe adták, és megnyugodott végre mindenki, hálistennek nem ment rá a kapcsolatuk .

2011. szept. 11. 22:42
 4/5 anonim ***** válasza:
78%

első

nem azért írtam, de tényleg nem tudnám elképzelni, főleg szoptatás miatt

valszeg valami már megoldást keresnék, nem mennék vissza

bocs, ha megbántottalak

2011. szept. 11. 22:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez még előttünk van, mert csak most várjuk a harmadikat, de mi teljesen önszántunkból tervezzük, hogy a kicsi egy éves kora után "szerepet cserélünk". Férjem nem keres túl sokat, viszont annál fárasztóbb a munkája, és úgy gondoltuk, jó lenne neki, ha "pihenne" egy évet. Én addigra már jó sok év babázással a hátam mögött nem hiszem, hogy kiakadnék amiatt, hogy dolgozni járok, emellett a gyerkőccel való érzelmi kapcsolat elkopásától kicsit sem félek. De gondolom ez teljesen más helyzet, mint ha az első baba lenne, és pár hónaposan én sem "adnám le" a szopi miatt, mindkét gyerekem 20 hónapig szopizott, a harmadikkal sem tervezem máshogy, de azt gondolom egy éves kor fölött már elég lesz neki annyiszor, ahányszor találkozunk (tehát pl. reggel/este)
2011. szept. 14. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!