Egyes nők miért gondolják azt, hogy a szupermarketekben beleállíthatják a gyereküket a bevásárlókocsiba?
A normális emberek az élelmiszereket és egyéb megvásárolt árukat tennék a bevásárlókocsiba és egyáltalán nem higiénikus, hogy egyesek a bevásárlókocsiba állítják a gyereküket a koszos cipőjével. Ma szemtanúja voltam egy ilyennek. Nem elég, hogy sokszor alig lehet a gyerekektől közlekedni a boltokban, valamint gyakran tőlük zeng az egész üzlet, az már mindennek a teteje, hogy a bevásárlókocsikat is összepiszkítják a cipőjükkel.
36/F
Mondjuk azért, mert úgy tudják viszonylag kényelmesen, másokat legkevésbé zavaró módon megoldani a bevásárlást? És te most komolyan amiatt a bevásárlókocsi miatt aggódsz, hogy nem higiénikus, amit sok helyen a szabad ég alatt tárolnak, és amire becsomagolt árukat teszel? Akkor vigyél magaddal fertőtlenítő kendőt és töröld át, mert elárulom, hogy akkor is teli van kosszal és mindenféle bacikkal, ha nem tesznek bele egy kisgyereket sem. A becsomagolt hús vagy a gyümölcs leve is kifolyik rá, például, mert sokszor egyáltalán nem vízhatlan módon vannak csomagolva. Rászállnak a legyek, letüsszentik, leköhögik az emberek - a kocsiba nem tett, hanem mellette tébláboló gyerekek összefogdossák maszatos kézzel, sokszor nem is csak a gyerekek. Lehetne sorolni.
Én egyébként még sosem állítottam/ültettem/tettem gyereket a bevásárlókocsiba, de több (kis)gyerekes ismerősömet teljesen megértem, ha megteszi.
Egyértelmüen igénytelenség és nemtörödömség cipővel beletenni egy gyereket a bevásárlókocsiba. És erre az egyáltalán nem mentség, hogy az a kocsi amúgy is piszkos, vagy a pékárut készítők úgysem mosnak kezet wc után!
Amíg sokan vannak az ilyenek, addig ez nem is fog változni. A változtatást mibdenkinek magán kell jezdeni, mert másokat megváltoztatni úgysem tud.
Mondjuk, kezdetnek levehetnéd a cipőt a gyereked lábáról, mielőtt a kocsiba ülteted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!