Többet lehet keresni szupermarketekben árufeltöltőként, mint egészségügyben egészségügyi szakdolgozóként?
Figyelt kérdés
Kollégáim beszélték, hogy állítólag szupermarketekben jobban lehet keresni árufeltöltőként, mint egészségügyi szakdolgozóként.
Igaz ez?
2023. márc. 28. 22:36
A kérdező szavazást indított:
Többet lehet keresni szupermarketekben
Nem lehet többet keresni
16 szavazat
2/19 anonim válasza:
Miért mennyit keresel egészségügyi szakdolgozóként?
3/19 A kérdező kommentje:
224 ezer nettó, mint gyógymasszőr kórházban.
2023. márc. 28. 23:08
4/19 anonim válasza:
Azért ilyen kamu munkakörrel mint gyógymasszőr ne akarj már milliós bért keresni. Ha nem tetszik akkor menj el árufeltöltőnek vagy tanulj tovább agysebésznek.
6/19 anonim válasza:
árufeltöltőként nem, bolti eladóként igen kivéve ha 25 év alatti vagy mert akkor 250-től indul a fizu.
7/19 A kérdező kommentje:
4-es én soha senkinek a munkakörét nem vontam kétségbe, hogy az mennyire hasznos, vagy nem.
Itt a kórházba a takarítónőkön keresztül a fizioterápiás asszisztensek, a gyógytornászok, masszőrök, és az orvosokon át mindenkinek a munkájára szükség van, illetve szerintem mindenki tisztességes bért érdemel.
2023. márc. 29. 14:09
8/19 anonim válasza:
Sopron bolti eladó 440-460br, az egész szolid 25 alatt. Felette pedig elmegy.
9/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, melyik áruházláncban?
2023. márc. 29. 22:52
10/19 anonim válasza:
Lidl, aldi, penny, tesco.
Mind jól fizet, a kezdőbér a kicsit eltérő, viszont a LIDL jó egészségügyi csomagot is ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!