Többet lehet keresni szupermarketekben árufeltöltőként, mint egészségügyben egészségügyi szakdolgozóként?
Figyelt kérdés
Kollégáim beszélték, hogy állítólag szupermarketekben jobban lehet keresni árufeltöltőként, mint egészségügyi szakdolgozóként.
Igaz ez?
2023. márc. 28. 22:36
11/19 A kérdező kommentje:
25 év felett is ennyi?
2023. márc. 29. 23:14
12/19 anonim válasza:
A bruttó ugyanannyi, minél régebb óta vagy ott annál több juttatást kapsz.
Viszont lidl, aldi dolgozók 3 munkakört töltenek be/fő.
13/19 anonim válasza:
De, ha van kocsid költözz sopronba, és 20 percre a határtól 1600 eur nettó havi raktározásra.
14/19 A kérdező kommentje:
Milyen 3 munkakört töltenek be az Aldiban,meg a Lidl-ben?
Úgy érted, hogy egyszerre kell árut feltölteni, meg kasszázni?
2023. márc. 30. 00:05
15/19 anonim válasza:
Kassza, árumozgatás, pékárú sütés, és kihelyezés.
Nem kell belehalni, de akkor is 3 munkakör.
16/19 anonim válasza:
Én sima ápoló vagyok Budapesten egy fekvő beteg osztályon átlagosan 10 éves munkaviszonnyal átlag 400ezer nettó a bérem, anyukám unokatestvére Debrecenben Coopban dolgozik kb 25 éves munkaviszonnyal és garantált bérminimumot kap kb nettó 200 ezer. Ezek szerint a kérdésedre a válasz nem.
17/19 anonim válasza:
Az átlagosant nem akartam a 10 elé irni, bocsi előző voltam
18/19 A kérdező kommentje:
Sima ápoló alatt diplomás ápolót,vagy OKJ-t végzett ápolót értesz?
2023. máj. 1. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!