Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyes nők miért gondolják...

Egyes nők miért gondolják azt, hogy a szupermarketekben beleállíthatják a gyereküket a bevásárlókocsiba?

Figyelt kérdés

A normális emberek az élelmiszereket és egyéb megvásárolt árukat tennék a bevásárlókocsiba és egyáltalán nem higiénikus, hogy egyesek a bevásárlókocsiba állítják a gyereküket a koszos cipőjével. Ma szemtanúja voltam egy ilyennek. Nem elég, hogy sokszor alig lehet a gyerekektől közlekedni a boltokban, valamint gyakran tőlük zeng az egész üzlet, az már mindennek a teteje, hogy a bevásárlókocsikat is összepiszkítják a cipőjükkel.

36/F

2023. júl. 3. 22:38
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
86%
Ma én is pont láttam egy kisfiút a Lidliben 8 előtt. A gyerek- kisméretű kocsiban ült. Tökre megértem, 3 dolgot vették, gyorsan végeztek, gondolom fáradt volt már, így legalább nem sírt.
2023. júl. 3. 23:24
 12/42 anonim ***** válasza:
82%
Arufeltolto vagyok. Elarulom hogy meg igy is sokkal tobb baci van az eteleken amiket megveszel, amúgy meg zacskozol mindent...
2023. júl. 3. 23:33
 13/42 anonim ***** válasza:
49%

Látod, a taplóságnak nincs határa és a tapló viselkedést még annál is többen védik meg.

Van gyerekem, elég sűrűn vásárolunk, sem tombolás nincs, se polcpakolás és rohangálás, és a bevásárlókocsiba sem állítom kutyasz.ros cipőben. Számomra is érthetetlen ez a teljesen suttyó, igénytelen viselkedés, tök mindegy hogy pontosan hány baci van a kosárban. Nem csinálok ilyet és pont.

2023. júl. 4. 00:16
 14/42 anonim ***** válasza:
67%
Vannak bajok.... megsúgom amiket belepakolsz azokon általában sokkal több kosz van pláne a raklapos dolgokon, üdítők, liszt ilyesmi...
2023. júl. 4. 00:23
 15/42 anonim ***** válasza:
92%
Külföldön élek. Itt a legtöbb bevásárlókocsin eleve van egy lehajtható ülôke, ahová a kisgyereket be lehet ültetni. Sokan használják. De itt van olyan háztartási bolt is, ahol kijelölt kocsikba akár a kutyát is beteheted.
2023. júl. 4. 02:28
 16/42 anonim ***** válasza:
88%
#16 Nálunk is van általában lehajtható ülőke. Gondolom a nagyobb gyerekek már nem férnek el benne.
2023. júl. 4. 04:19
 17/42 anonim ***** válasza:
28%
Olyan 4 éves korig járókának használtuk, amikor már kiabált, hogy nyomja a gyerekülés vásárlás közben, beraktam a kocsiba. Nehéz gyerek volt, ritkán voltunk nagybevásárláson, te se akartad volna, hogy elszaladjon vagy üvöltsön, ez volt a kisebbik rossz. Koszosan sosem raktam be, ha eső/sár/hó volt egyszerűen nem vittem van otthagytuk a cuccokat hisztikor és hazamentünk, de amikor elég tisztának éreztem beraktam a mi kényelmünkért és hatékonyságunkért. Mondjuk én szégyelltem is, hogy be kellett raknom, ugye ez hisztikor volt, eleve ciki volt.. Onnantól, hogy 4 lett, már a kosár oldalára állítottam és néha meglódítottam oda-vissza a kocsit, hogy leesik-e, hisztifigyelemelterelésként. Kisebbként ezt nem tudtam megcsinálni, az ülőke meg bazi kényelmetlen sovány gyereknél nagyon nyom a kemény műanyag..
2023. júl. 4. 05:27
 18/42 anonim ***** válasza:
68%

Megtehetik.

Ketdjük ott hogy tescoban dolgoztam pár éve. A pékség részén ahol a kifliket pakolják meg sütik az összes munkatársam szünetben kint cigizett. Szarás pisilés után sem szokott az egyik kezet mosni csak autómatikusan megy vissza taperolni ezeket. Na ez sokkal rosszabb mégsem hisztizel miatta. Csak az hogy van hogy rohadó gyümölcsök közé van bekeveredve egy raklapp saláta keverék amit mondjuk lazán beledobsz a kocsiba...

Amúgy mivel a SAJÁT cuccaikat is a kosárba teszik a gyerek cipője valószínűleg nem sáros nem szaros. Nem kell ennyit dramatizálni mindenen

2023. júl. 4. 05:39
 19/42 anonim ***** válasza:
36%

"Ráadásul minden termék be van csomagolva, ha nincs akkor zacskóba teszed."

Valóban. Enni pl tanyerbol szoktunk. A gyereket az étkező asztalon pelenkázod, ott törlöd le a kaksit róla es a xaros pelust simán mellé teszed, ugye?

2023. júl. 4. 06:02
 20/42 anonim ***** válasza:
41%
20, pontosan! Ez sok "úgyis be van csomagolva" anyuka ugye megengedi, hogy berongyolnak hozzájuk cipővel (nyugi, nem nagyon koszos, csak utcapor van rajta!), összejárkáljak mindent (a földről úgysem esznek), majd az étkezőben feldobjam a lábam az étkezőasztalra (tányérból esznek). Ugye?
2023. júl. 4. 07:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!