Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyes nők miért gondolják...

Egyes nők miért gondolják azt, hogy a szupermarketekben beleállíthatják a gyereküket a bevásárlókocsiba?

Figyelt kérdés

A normális emberek az élelmiszereket és egyéb megvásárolt árukat tennék a bevásárlókocsiba és egyáltalán nem higiénikus, hogy egyesek a bevásárlókocsiba állítják a gyereküket a koszos cipőjével. Ma szemtanúja voltam egy ilyennek. Nem elég, hogy sokszor alig lehet a gyerekektől közlekedni a boltokban, valamint gyakran tőlük zeng az egész üzlet, az már mindennek a teteje, hogy a bevásárlókocsikat is összepiszkítják a cipőjükkel.

36/F

2023. júl. 3. 22:38
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
70%

Haha "36F"

Általában a hülye trollok írják ezt oda.

Eleve provokatív kérdés, de ha tegyük fel igaz is, akkor is elárulom neked, hogy pont teszek rá mit gondol egy vadidegen "36F", meg a többi skizofrén, akik ilyenkor "kisgyerekes anyának" adják ki magukat kommentben. 😆

2023. júl. 4. 11:08
 32/42 anonim ***** válasza:
15%
29# Látod...az ilyen le van pontozva. :) Egyetértek. Igazából az a bevásárlókocsi pont nem erre van kitalálva amúgy. Én akkor nézek nagyot,amikor látom hogy a 8 éves is bele van állítva...én 8 évesen mentem a lábamon. Mi is voltunk gyerekek a testvéremmel soha nem ettünk bele az ételbe kifizetés előtt,nem fogdostunk végig semmit,és nem állítottak bele a kocsiba a szüleim.:D A gyerekem sincs beleállítva,ültetve volt az üléses részbe. Nem vagyok ezzel különb vagy bármi más,csak nem tiszta számomra,hogy miért van lenézve az,aki enélkül is megtudja oldani?Az a nem normális?:D Vagy az a normális,ha beállsz a sorba az ilyen hülyeségekkel. Erről nem írtál de az előre rágcsált kifli a másik érdekes. A múltkor belefutottam egybe ahol előttem a 4 éves körüli gyerek benyálazta a kezét majd végighúzta a péksütemény soron,anyuka pedig röhögött mellette,hogy jajdecuki. Mit vársz kérdező őszintén? Megváltoztatni nem lehet,gyereket pedig sajnos ilyenek is vállalnak,és ne legyenek kétségeid a gyerek is ilyen lesz felnőttként. Ezt viszik tovább. Az ilyet kell lepontozni végül is,aki enélkül is végig tud vinni egy bevásárlást. :D És nem,nem nézem le a másik csoportot,igazából letojom a boltba is,hogy mit csinálnak/nem csinálnak,semmi meglepő sincs már (sajnos) ezekben,de attól még az embernek van véleménye. Viszont ez hátba vert,hogy a normális válaszokat pontozták le. :D Az is egy vélemény könyörgöm.
2023. júl. 4. 11:53
 33/42 anonim ***** válasza:
30%
Hát nem tudom nekem van egy 13 és egy 3 éves gyerekem. Sajnos a jogsit még csak most csinálom csak a páromnak volt eddig. Az egy évesem tud totyogni de csak keveset. A bolt fél óra míg odaérünk elfárad bőven... Őt a kosárba a kijelölt helyre szoktam ültetni de amikor a 3 évesen elkezd ezen visítani hogy ő is fáradt ő is be akar ülni mint tesó (dacos szóval gyakori), muszáj vagyok beültetni őt is a kosárba. De ha sáros a cipője sose ültettem bele. Sajnos ez van az embernek van gyereke és muszáj magával vinni bevásárolni hogy mondjuk az ebédet megtudja főzni stb...
2023. júl. 4. 12:17
 34/42 anonim ***** válasza:
34%
13 hónaposom*
2023. júl. 4. 12:20
 35/42 anonim ***** válasza:
76%

"És nem,nem nézem le a másik csoportot,igazából letojom a boltba is,hogy mit csinálnak/nem csinálnak,semmi meglepő sincs már (sajnos) ezekben,de attól még az embernek van véleménye."

Ez olyan mint a "nekem semmi bajom a b.zikkal, csak ne lássam őket"?

Ha nem nézed le, akkor nem írsz olyat, hogy sajnos, meg az embernek van véleménye meg blabla...

Sose állítottam a gyerekemet a kocsiba. Ellenben nem is puffogok és képzelem magam attól többnek, jobbnak, erkölcsileg magasabb rendűnek - ahogy itt sokan -, hogy ez így van. És azt se gondolom, hogy ettől összedől a világ, és úristen hova tartunk. Nem érzem kardinális kérdésnek, hogy ezen szörnyülködjek. És azt se érzem, hogy ettől engem hátrány ér, hogy más beteszi a gyerekét. Senki nem a vastagon sáros cipős gyerekét teszi oda, és nem is a kutyaszarost, ahogy itt elhangzott. Amit itt egyesek csinálnak, az vihar a biliben. Senkinek nem lesz ettől rosszabb az élete, ahogy attól sem, hogy egy gyerek megeszik egy kiflicsücsköt, de ott van a maradék a zacsiban és kifizetik. Akinek ez ekkora probléma, azt sajnálni tudom inkább, hogy minimális rugalmasság sincs bennük, és hogy a gyermeki énjük rég odaveszett.

2023. júl. 4. 12:21
 36/42 anonim ***** válasza:
77%
35# Értőolvasás. Írtam,hogy nincs bajom velük,ami azt jelenti nem húzom a szám,nem puffogok,nem mondom ki hangosan a véleményem,de attól megvan magamban a véleményem,ez gondolom nem tilos.:D Mint ahogy mindenkinek mindenről. Nem érzem magam felsőbbrendűbbnek vagy ilyen szuperanyunak se,mint ahogy itt egyesek,akik beleállítják a gyereket és ettől ők már is szuperek lesznek. Mert egy-egy hozzászólásból azért inkább ez jött le,hogy a másik csoport érzi ezt magáról,ennyi. Erre írtam,hogy csináljon mindenki amit szeretne,de az emberek véleményét ne akarjuk már megváltoztatni. A meleges hasonlatnak sok értelme nem volt. :D Hol írtam ilyet,hogy tegyék bele csak ne lássam őket? Azt írtam nem érdekel ki mit csinál,megyek tovább a dolgomra és nem ezzel foglalkozok vagy töltöm ki a napom! Ide viszont véleményt lehet írni,szerencsére és ha már feltett valaki egy kérdést,megírom az én gondolatom,mint ahogy más is. Azt nem azt jelenti,hogy ne is lássam őket. :D Nem tudom ez hol jött le,de mindegy.
2023. júl. 4. 12:45
 37/42 anonim ***** válasza:
37%
36# vagyok. Ja,amúgy 35-ös azért mert te éppen nem láttál még télen sáros csizmában gyereket a kocsiba,az nem azt jelenti,hogy más sem.
2023. júl. 4. 12:46
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Én többször láttam ilyet férfiaktól, mint nőktől.
2023. júl. 4. 13:04
 39/42 anonim ***** válasza:
74%

(értő olvasásról ne beszélj, mert akkor értetted volna a meleges példát ;) nem arra utalt, hogy ne lásd, de mindegy...)

Az hogy nem nézed le és nem érdekel, azt jelenti, hogy akkor negatív véleményed sincs róla. Ennyire egyszerű.

Ha meg van - mert lehet, miért ne lehetne -, akkor nem kell (álszentül) azt mondani, hogy hidegenhagy. Nem az a "nem érdekel", hogy nem szólsz be neki a boltban és nem kattogsz rajta egész nap és nem ezt meséled a barátaidnak, hogy úúúristen mit láttam, tök gáz, hanem hogy _tényleg_ nem érdekel, még vélemény szinten sem. Negatív vélemény szinten meg pláne nem, mert abban meg már igenis benne van - kimondatlanul -, hogy "én különb vagyok, mert nem teszek olyan dolgot, amiről másoknak (és nekem is) rossz véleménye(m) van".

2023. júl. 4. 14:43
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

39# Hű de piszkál téged ez belülről. Vajon miért...

Picit kisarkítod a dolgot szerintem. Tudod az, hogy valamiről van egy véleményed attól még nem fogod magad különbnek érezni emiatt vagy lenézni a másikat, legalább is én nem,de ha te igen,az nem az én dolgom. Az rád tartozik. Sok minden van ami hidegen hagy és igen baromságnak tartom,mint például amikor 2 percet az egy lyuk méretű kisboltban nem bír az 5 éves kivárni hogy ne egyen bele a kiflibe míg nincs fizetve,de ettől még nem nézem le őket,csak éppen én nem így csinálom/nevelem az enyém. Amikor 8-10 évest látok benne télen,akkor igen, meglepődök. Mert ilyet is láttam már. De ez is rájuk tartozik,viszont ezzel már nem értek egyet. Ettől függetlenül ezen sem agyalok tovább. Ezektől még nem vagyok tökéletes,rengeteg hibám van,amin dolgozok,nem vagyok szuperanya se,csak egy amatőr próbálkozó. Ilyen egyszerű. Írtam bárhol hogy az a jó,amit én gondolok? Vagy ez is,hogy nem teszek olyat,ami más szerint is negatív meg részemről is...nem azért nem teszem bele,mert Piri szerint hülyeség és nehogy már,hanem mert én nem akarom és kész. Nekem ez nem fér bele. Nem vagyok különb ettől! Meg nem is akarok. Leírtam a véleményem,amit lehet olyan hangnemben írtam,mivel a gyakori megint hozta a formát,aki nem tenné bele a gyerekét,megoldja máshogy,azok itt a gyökerek. Ennyi,de nem állok bele semmi vitába,nincs erre szükségem. Főleg ilyen hülyesegbe.

2023. júl. 4. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!