Egyes nők miért gondolják azt, hogy a szupermarketekben beleállíthatják a gyereküket a bevásárlókocsiba?
A normális emberek az élelmiszereket és egyéb megvásárolt árukat tennék a bevásárlókocsiba és egyáltalán nem higiénikus, hogy egyesek a bevásárlókocsiba állítják a gyereküket a koszos cipőjével. Ma szemtanúja voltam egy ilyennek. Nem elég, hogy sokszor alig lehet a gyerekektől közlekedni a boltokban, valamint gyakran tőlük zeng az egész üzlet, az már mindennek a teteje, hogy a bevásárlókocsikat is összepiszkítják a cipőjükkel.
36/F
Most őszintén, messze nem a gyerek cipőjétől leeső kosz legrosszabb dolog, ami azokra a csomagolásokra meg bevásárlókocsikra rákerül. Megtapogatja az árut mindenféle retkes, büdös koszos ember, csöves, és a magyarok amúgy sem a jó kézmosási szokásukról híresek. De ha kezet is mosnak, megfogják a bevásárlókocsit, amit megfogdosott hatvan másik, igazi bacitenyészet.
Végigtaperolják háromszor az összes csomagolást, mire megtalàlják a megfelelőt, néha jó mélyen be is nyúlnak a hűtőbe, hogy nyálcseppekkel körbeköpködjék a többit. De az áruszállítási lánc alatt is rengeteg kézen átmegy ugyanilyen kondíciókkal.
Arra van a csomagolás, hogy megvédje az árut ettől a sok retektől.
Ráadásul, ha olyan helyre mész, belekerül a kocsiba virágföld, marhatrágya, ami kilyukad, kiszakad, és ez minden, csak nem steril. Azt sem fogja senki letakarítani utána. De kifolyik a húslétől kezdve minden is.
A házas példával nem értek egyet, mert a saját házát takarítja az ember, ezeket a vackokat meg soha senki. Szerintem annyira mindegy, mi kerül bele.
Én úgy vagyok vele, hogy ezerszer inkább tegyék bele a gyereket/gyerekeket, minthogy minden saroknál arra kelljen figyelnem, hogy mikor borítok fel valakit vagy nonstop üvöltözést/fegyelmezést kelljen mindenhol hallgatnom.
Pont tegnap életemben egyetlen egyszer beraktam a 1,5 éves gyerekemet a kosárba, kikérem magamnak hogy egy suttyó lennék. A két kicsi gyerekemmel és a vastagon segítségre szoruló nagymamámmal voltam vásárolni egyedüli cselekvőképes felnőttként, képzeld el, amikor a kicsi elkezdett vergődni nem tudtam már mit csinálni, csak így nyugodott meg, aztán te meg a társaid egyből kikiáltanak suttyónak, hát lennétek a helyemben, kíváncsi lennék a megoldásaitokra!
Nem tudhatod miért van ott a gyerek, hidd el, a gyerek szüleinek mindig sokkal nehezebb mint az ilyen rugalmatlan gyökérnek mint amilyen te vagy. Mellesleg szerinted miért árulnak konkrét bevásárlókocsiba tehető huzatokat a gyerekeknek? Mert retkesebb a kocsi mint a padló ahol a 1,5 éves babám mászkál.
Nehéz életed lehet hogy ez annyira felkavar téged, hogy nyilvánosan kell hogy hisztizz rajta, javaslom vásárolj online, ott nincsenek gyerekek, vagy arra is van valami rigolyád?
Off
Két gyerekes anyaként kérek elnézést mindenkitől, hogy ekkora parasztok viszik a gyerekes szülők jó hírét, mint akik itt kommentelnek .. Mert ugye a kisgyerekesek ki tudnak kérni maguknak mindent, de az alapvető társadalmi normák betartása már rájuk nem vonatkozik a közös helyeken, hiszen úgyis retkes a bevásárlókocsi.
Higgye el mindenki, hogy nem minden kisgyerekes ilyen, tudunk sokan kultúran viselkedni! A paraszt meg paraszt marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!