Mennyit kell egy apának segíteni a baba körüli dolgokban 0-1 éves kor között szerintetek?
Hat nem tudom,az en ferjem pelenkaz,etet,setalni jar a fiammal,szuletesetol kezdve
Altatni nem altat,mert a gyerek csak nekek alszik el
Meg amugy sem kell segiteni,egyutt kell nevelni a gyereket,elvegre is két szülője van.
Ó hát nem mindegy mennyit van otthon apuka. Ahol hétfőtől péntekig 12 órázik, hétvégén esetleg kerttel is foglalkozik kevesebbet lehet elvárni, mintha a fél napot otthon töltené. Meg nyilván a férfiak sem egyformák.
Mi ha itthon van megegyezünk ki mit csinál, neki kb hót mindegy az ebédet főzi meg vagy babázik addig. A nagyobb gyerekkel is játszunk, míg a másik babázik. Etet, altat, pelenkázza a babát, játszik vele. Fürdés még nem, de nagytesónál már inkább totyogó korban vette át a fürdetést alkalmanként. Persze ha egész nap otthon van akkor sok, ha dolgozik akkor kevesebbet, ha hazaér nem ez az első dolga.
Magánügy. Két emberre tartozik, hogy hogy osztja meg.
Én nem szültem volna, ha a férjem nem vállalja, hogy maximálisan kiveszi a részét.
A háztartásnál is teljes a munkamegosztás közöttünk.
17 éve vagyunk együtt, egyetem elejétől, 9 éve vagyunk házasok, két gyerekünk van. Minden flottul működik.
7, ezzel az erővel a munkájával foglalkozzon attól függően, hogy mennyi ideje marad a gyerek mellett...
A gyereket ketten vállalták. Ketten is kellenek hozzá, lehetőleg egyenlő megoszlásban. Minden más bullshit.
Látnék már egy olyan kérdést, hogy az anyának mennyit kell segítenie a baba körül az apának...
Mindkét emberé az a gyerek, szóval kb ugyanannyit kellene vele foglalkozni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!