Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki nem vállalt gyermeket,...

Aki nem vállalt gyermeket, később megbánta?

Figyelt kérdés
30vagyok. Nem vágyom rá. Megköveznek miatta hogy miért nem? Egyet muszáj, majd megbánom, nem lesz aki öregkoromban rámnézzen, ez az élet értelme stbstb. Olyat kérdeznék, aki fiatalon nem vállalt, és nem is lett neki végül, később megbánta hogy nem szült?

2023. jún. 29. 09:37
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Egy hasonló kérdéshez írt válaszomat ide is bemásolnám:

29 éves nő, feleség vagyok. Őszinte leszek, nem tudom, hogy akarok-e gyereket. Szeptemberben külföldre költözünk, ott kell először a biztos munka/lakás/életkörülményeket megteremteni, de hogy mikor fog előjönni az a pillanat, hogy na, szeretnék babát, nem tudom...

Emiatt is költözünk küldfölre. Itthon semmiképp sem szeretnék maradni. Nem látom a jövőt, nem tudom, hogy mi lesz itthon 10 év múlva (oktatás, gazdaság, egészségügy, stb.).

Az is lehet, hogy nem lesz gyerek. De mi van, ha 10 év múlva megbánom, hogy nem szültem??

2023. júl. 13. 13:18
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
#24 Én bőven abban a korban vagyok, hogy biztonsággal kijelenthessem: NEM, NEM BÁNTAM MEG!!!
2023. júl. 13. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!