Miért nyomja ide mindenki a gyerekét, csak azért, mert nekem is van 2?
Van 2 gyerekem, végre vége a sulinak. Szeretnék kötelezettségek nélkül, végre nyugodtan itthon lenni velük, csak ellenni, lazulni, semmit sem csinálni a kötelező dolgokon kívül, mint mosás, stb... Húzós év volt, beteg is vagyok.
Erre tegnap már azt látom, hogy 5, aztán még 4 gyerek lézeng itt... Egyszerűen semmit sem tudok csinálni, elvárja mindenki, hogy beengedjem a haverokat, rokonok gyerekét, és épp a tetőn dolgozó munkás fiát, aki csak úgy elhozta a gyerekét a 12 éves fiát a munkába, mert nekem van két gyerekem!!!... Etessek itassak ugráljak körül mindenkit, pizzát rendeljek,rohangáljak üdítőkért, ebédért, fagyiért, stb... holott mondtam nekik, hogy ne jöjjenek, mert építkezési terület, a tetőn dolgoznak, a cserepek, gerendák röpködnek.
Csakhogy felállítottuk a medencét, és boldog boldogtalan,haver, rokon, aki megtudta, reggeltől estig jön. Csak úgy. Becsönget, hogy akkor ő most itt van, jött az egyik vagy másik gyerekhez, meg hozzánk. Órákra beülnek még a felnőttek is. Senki meg se kérdezi, van dolgom vagy nincs, egyáltalán jöhet-e. Csak jön. Én ezt nem is értem! Tegnap és ma is már százszor elmondtam, hogy nincs mászkálás. Veszélyes is, meg elég nekem azt a sok munkást felügyelni, meg a 2 gyerekemet reggel 7- től este 9- ig. Nem még hozzá többet.
Nem vagyok óvoda, én pl.kemény pénzeket fizetek, hogy a táborban 5 napig napi 8 órát vigyázzanak a gyerekemre. Sok helyen még kaja sincs, azt is én viszek, vagy veszek külön.
Anyámnak mondtam, de nem érti, mi ezzel a bajom... Még én vagyok a bunkó. Mondtam neki, hogy cseréljük, mert 5-8 10-12 éves fiúra figyelni a medencében, meg bent, etetni itatni, beszélgetni, ki- be engedni nekem egyszerűen nincs türelmem. Egyszerűen nem értem ezt az egészet, és bárkinek mondtam, én voltam a hülye.
Egyszerűen nem értik a nemet!
Ez jobb, mint egy szappanopera.
Hogy lehet valaki ilyen balek? 🤣
Mondd a címet, megyek 2 gyerekkel!
De elnem tudom képzelni hogy vadidegen csak ezért be jöjenek mert van medencénk és stb .
Azt igen hogy gyerekeid megbeszélik hogy átjöhetnek hozzájuk van medence stb .
Ha ez van akkor beszéld meg a gyerekeidel hogy senki nem jöhet át hozátok és ezt mondják meg a barátaiknak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!