Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nyomja ide mindenki a...

Miért nyomja ide mindenki a gyerekét, csak azért, mert nekem is van 2?

Figyelt kérdés

Van 2 gyerekem, végre vége a sulinak. Szeretnék kötelezettségek nélkül, végre nyugodtan itthon lenni velük, csak ellenni, lazulni, semmit sem csinálni a kötelező dolgokon kívül, mint mosás, stb... Húzós év volt, beteg is vagyok.

Erre tegnap már azt látom, hogy 5, aztán még 4 gyerek lézeng itt... Egyszerűen semmit sem tudok csinálni, elvárja mindenki, hogy beengedjem a haverokat, rokonok gyerekét, és épp a tetőn dolgozó munkás fiát, aki csak úgy elhozta a gyerekét a 12 éves fiát a munkába, mert nekem van két gyerekem!!!... Etessek itassak ugráljak körül mindenkit, pizzát rendeljek,rohangáljak üdítőkért, ebédért, fagyiért, stb... holott mondtam nekik, hogy ne jöjjenek, mert építkezési terület, a tetőn dolgoznak, a cserepek, gerendák röpködnek.

Csakhogy felállítottuk a medencét, és boldog boldogtalan,haver, rokon, aki megtudta, reggeltől estig jön. Csak úgy. Becsönget, hogy akkor ő most itt van, jött az egyik vagy másik gyerekhez, meg hozzánk. Órákra beülnek még a felnőttek is. Senki meg se kérdezi, van dolgom vagy nincs, egyáltalán jöhet-e. Csak jön. Én ezt nem is értem! Tegnap és ma is már százszor elmondtam, hogy nincs mászkálás. Veszélyes is, meg elég nekem azt a sok munkást felügyelni, meg a 2 gyerekemet reggel 7- től este 9- ig. Nem még hozzá többet.

Nem vagyok óvoda, én pl.kemény pénzeket fizetek, hogy a táborban 5 napig napi 8 órát vigyázzanak a gyerekemre. Sok helyen még kaja sincs, azt is én viszek, vagy veszek külön.

Anyámnak mondtam, de nem érti, mi ezzel a bajom... Még én vagyok a bunkó. Mondtam neki, hogy cseréljük, mert 5-8 10-12 éves fiúra figyelni a medencében, meg bent, etetni itatni, beszélgetni, ki- be engedni nekem egyszerűen nincs türelmem. Egyszerűen nem értem ezt az egészet, és bárkinek mondtam, én voltam a hülye.

Egyszerűen nem értik a nemet!

2023. jún. 21. 13:48
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Hát pofátlanok az biztos.

Nálam alap, hogy addig oda sem megyek senkihez, amíg nem kérdeztem rá, ráér - e.

Gyereket meg pláne nem viszek csak úgy. Ha az enyém megy, rákérdezek, szülő tud e róla, pént is adok neki kajára, innivalóra.

Ez az illem. Nem mint egy horda, csak úgy bemenni akárkihez akármikor, mikor nekem tetszik.

Ész megáll!

Beteg gyerek meg húzzon már haza!

Egyszer úgy megbetegedtünk egy ilyentől, hogy 4 hónapig gyógyultam belőle.

Rám különösen veszélyes minden betegség, ezért örülök, hogy végre vége van a sulinak, és szusszanhatok talán.

Nyilván a gyereknek is vannak igényeik barátkozni, de azért nem kéne átesni a ló túloldalára.

2023. jún. 21. 15:16
 22/35 anonim ***** válasza:
39%

20 a tesomeknak vannak ilyen cuccaik,nekunk nincsenek

Mi nem engedhetjuk meg magunknak,csak a kis gumimedencet .

A gyerekeimet pont ezert nem engedem oda,nehogy azt mondjak csak azert jarunk,hogy ott furodjunk,jatszunk stb.

Ok is kerkednek vele,hogy nekik mi van,ugyanugy mint te...

2023. jún. 21. 15:17
 23/35 A kérdező kommentje:

Ő szerintem nem kérkedik.

Csak leírja, hogy kihasználja őt a többi. Ahogy minket is. Zárt kertes házunk van, senki sem tudja, hogy felállítottuk a kemény pénzen megvett, karbantartott, feltöltött, SAJÁT részre használatos medencét. Mióta híre ment, már mindenki itt tobzódik. Miért várja el mindenki, hogy legyek jófej, engedjem be?

Ha azt akartam volna, strandot nyitok, meg ovit. Itthon szeretnék pihenni, kikapcsolódni. Csak a család. Ez nem egy közösségi ház, játszótér, meg strand. Ez a MI otthonunk. Személyes tér. Éveken át tartó, kutya kemény meló volt összehozni.

2023. jún. 21. 15:25
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
23 akkor ezt igy mond el azoknak is akik mennek hozzatok.lehet megsertodenek de legalabb nem mennek majd
2023. jún. 21. 15:27
 25/35 anonim ***** válasza:
81%
Ne csak beszélj róla, le+épd is meg. Hajrá! Csak csűröd a sztorit, ne panaszkodj, csak ne engedj át senkit
2023. jún. 21. 15:28
 26/35 anonim ***** válasza:
87%
Te hülye mártír vagy. Ne engedd be őket és pont,ha utalnak akkor mi van? Így is megúszol egy rakás macerát,max nem néznek rad azok akik kihasznalnak,na bumm. Ne légy csicska az ég szerelmére. Csak mondod hogy jaj ezért nem hagyhatod ott stb,ha nem tudsz nemet mondani akkor magadra vess. Azért használnak ki mert egy idióta vagy.
2023. jún. 21. 15:29
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Ott a pont 26
2023. jún. 21. 15:34
 28/35 A kérdező kommentje:
Hát ha ezt mondani kell felnőtt embereknek, az már régen rossz...
2023. jún. 21. 15:50
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Aki hagyja, hogy kihasználják, azt ki fogják használni. Ingyen táboroztatod a gyerekeket, még kajapénzt sem adnak. Tudod én a második alkalom után szólnék és nem engedném be többet, ha mégis megjelenik. Ha megsértődik az tiszta haszon, mert nem jön többet.
2023. jún. 21. 16:16
 30/35 anonim ***** válasza:
95%
Pedig mondani kell,így jártál vagy nem engeded be és durciznak, vagy legyél egy idióta engedd be őket és tedd ezzel tönkre magad. Növessz tököt...
2023. jún. 21. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!