Miért olyan fura mindenkinek, hogy nem akarok gyereket?
Figyelt kérdés
Soha sem vágytam rá hogy gyerekem legyen és ez a mai napig így van. A gyereknevelés a lemondás szóval egyenlő számomra..
26/l
2023. ápr. 30. 16:51
1/15 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy akarsz-e vagy sem? De most komolyan...
2/15 anonim válasza:
Mindenki? Bárhova mész mindenki ezt kérdezi, vagy a szokásosan a kutyát sem érdekli szülsz-e vagy sem de te nem tudsz mással foglalkozni típus vagy? Életem első 30 évében nem volt gyerekem, még sem kaptam soha egyetlen kellemetlen kérdést sem, mondjuk nem is foglalkoztam a gyerekkerdéssel🤷♀️
3/15 anonim válasza:
Az a fura drága, hogy a gyereknevelés topikban lógsz, miközben állítólag nem érdekel.
Ez olyan, mintha én a macskás fórumba járnék, holott eszemben sincs macskát tartani.
4/15 anonim válasza:
Naponta megkérdezik ezt. Ez maximum a szuleidnek fura, mert unokát akarnak. Engem egyaltalan nem érdekel akarsz-e gyereket.
5/15 anonim válasza:
Mert a legtöbben akarnak, és nem tudják elfogadni, hogy van, aki nem akar. A kivételek pedig nem néznek furán, nem kérdezősködnek, csak elfogadják.
6/15 anonim válasza:
Engem érdekelne, hogy ez pontosan hogy jön szóba. Lehet, hogy én lógok fura helyeken, de anyumon és egy állásinterjún kívül senki sem szokta szóbahozni, hogy tervezek-e gyereket
7/15 anonim válasza:
El vagytok védve emberek, bizony mindenkit érdekel és mindenki rendszeresen megütközik rajta, ketyegő biológiai órákról dumálnak stb.!
8/15 anonim válasza:
Tényleg, most, hogy írtad, nekem is fura. Még furábbról nem is hallottam. Mi lesz most, merre tart a világ, jaj anyám, Isten gyere le.
9/15 anonim válasza:
#7 hát engem aztán marhára nem érdekel, hogy ki akar és ki nem akar gyereket.
10/15 anonim válasza:
Engem sem érdekel, de való igaz, hogy sokakat igen. Nem elég, hogy rosszallóan néznek, de még győzködik is azt, aki nem akar. Sajnálom, kérdező, de ebbe életed végéig bele fogsz valamilyen formában botlani. Egyébként engem az lep meg, mennyien írják itt, hogy nem akarnak gyereket. A való életben magamon kívül csak egy ilyen embert ismertem, és az a férjem volt. Minden barátunknak, ismerősünknek van legalább egy, van akinek kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!