Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért olyan fura mindenkinek,...

Miért olyan fura mindenkinek, hogy nem akarok gyereket?

Figyelt kérdés

Soha sem vágytam rá hogy gyerekem legyen és ez a mai napig így van. A gyereknevelés a lemondás szóval egyenlő számomra..

26/l

2023. ápr. 30. 16:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Nem fura,csak béna és unalmas a gyerektelenek vergődése.
2023. ápr. 30. 18:25
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem fura, csomóan nem akarnak. A családodon kívül senkit nem érdekel. Max az a fura ha sokat hangoztatod mert magánügy.
2023. ápr. 30. 20:25
 13/15 anonim ***** válasza:
83%

Én tudok aludni attól, hogy valaki nem akar, tényleg teljesen hidegen hagy. Nem értem meg, mert olyanról vélekedik, amiről fogalma nincsen (nem a gyakorlati, hanem az érzelmi részére gondolok), de elfogadom, nem egy központi kérdés.

DE! Azon minden kérdésnél felszalad a szemöldököm, hogy a gyereknevelés topikba hogy az anyám kínjába keveredik el olyan, akit a téma hidegen hagy, aki soha nem akar gyereket. Én sem nyüzsgök a horgászosban (azt sem tudom, hogy van-e olyan), hogy leírjam nekik naponta, hogy miért olyan fura, hogy nem akarok horgászni? Szerintetek?

Na ez a fura és innentől végtelenül szomorú. Keress egy palit, ha akarsz.

2023. ápr. 30. 20:41
 14/15 anonim ***** válasza:
77%
Ha ez megnyugtat, nekem nem fura... ☺️
2023. ápr. 30. 21:09
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalataim szerint környezetfüggő, hogy valaki mennyi nyaggatást kap ebben az ügyben. Volt olyan, pl. melóhelyem, ahol naponta 4-5 alkalommal jött valami hülye a témval, egyszerűen érthetetlen volt, hogy mindenki az én szaporodásommal foglalkozik. Aztán állást váltottam, ott a legelső héten párszor szóba került, bólogatva nyugtázták a véleményemet, és évek óta max. akkor kerül szóba a téma, amikor új munkaerő érkezik.
2023. máj. 1. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!