Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen cumisüveget és pelenkát...

Milyen cumisüveget és pelenkát vennétek a gyerek születése előtt?

Figyelt kérdés

Valamit szeretnék, hogy legyen itthon, de kicsit el vagyok veszve.

Márka, típus és beszerzési hely is érdekelne.

Ha még van olyan tucatcsetresz, amit beszereznétek “jó, ha van otthon” alapon, akkor légyszí azt is írjátok meg!

2023. jún. 12. 09:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%

Előre nem vettem cumisüveget. Kiváltottam a dm-es babaváró ajándékcsomagot, vagy mi a neve… Abban volt egy Mam anticolic kis cumisüveg. Az pont elég volt, mert szoptattam. Néha vittem lefejt tejet, de nem volt jellemző. Ha nem lett volna tejem, akkor utána vettem volna több cumisüveget. Addig amíg nem tudod, lesz-e rá szükség, feleslegeges egynél többet beszerezni előre.

Pelenkából előre csak egy csomag 1-est vettem, mert azt se lehet eltalálni, milyen ütemben nő a baba. Talán még egyet vettünk utólag, aztán már a 2-es méret kellett. De egyik barátnőm valamiért 0-ásat vett. Nem is tudta használni, mert pici. 1-2-es méretből Pampers premium care-t használtunk, mert a hálója tök jól bent tartja a híg kakit is. Utána már próbálgattuk a különböző márkákat.

2023. jún. 12. 10:08
 12/23 anonim ***** válasza:

Cumisüveget kaptunk (Mam márkájút), szerencsére nem sokáig kellett használni. Csak az elején kínlĺdtam a szoptatással, és volt némi tápszerezés+fejés.

Mam játékcumit kapott.

Pelenkát kezdetektől Lidl Lupilut, egyszer DM-st is vettünk. Bevált az olcsóbb, nem akartam Pampers-szel kezdeni.

2023. jún. 12. 10:19
 13/23 anonim ***** válasza:
Cumisüveg meg cumi több kismama csomagban volt, így azokat nem vettem. Pelenkát meg legalább 6-8 félét és kipróbáltam, melyik válik be leginkább.
2023. jún. 12. 12:11
 14/23 anonim ***** válasza:

MAM anticolic 1-es cumival.

És Pampers prémium care 1-es (ha kisebb súlyúra becslik a babát) de inkább 2-es ha nagyobbra számítotok.

2023. jún. 12. 12:36
 15/23 anonim ***** válasza:
Cumisüveget semmilyet,pelenkát 2-es méretet,és illatmenteset,tehát a pampers az pl nem az igazi,libero touch,vagy pampers prémium,de vannak olcsóbb változatok is amik sokszor jobbak mint ezek a márkásak,azt viszont majd ki kell tapasztalni.
2023. jún. 12. 13:58
 16/23 anonim ***** válasza:
69%

Nekünk a Tommee Tippee cumisüveg vált be. 100x jobb mint a Mam, nem tudom az miért van úgy hypeolva. Pelusból meg a Lidl-ből vennék lupilut, havonta szokott lenni rá 20% kedvezmény.

Mikor kezdő voltam én pl nem tudtam hogy mi a helyzet, szóval csak a tapasztalatomat írom le. Az újszülöttek sokat kakilnak, meg az elején ugye jön nekik a mekóniumos cucc is, szóval sokat kell cserélni a pelust, ilyenkor kb mindegy milyen hiperszuper a pelus nedvszívása, mert kb 2-3 óránként max úgyis lecseréled, de van hogy kb 2-3 db is elmegy egy peluscserénél mert csak jön a kaki és jön. Szintén este is ki kell neki cserélni mikor belekakil és az első időszakba fog is jönni este is. Mikor este már nem jön kaki, akkor lehet neki éjszakai pelust adni ami jobb nedvszívó. Szóval én úgy csinálnám, hogy amíg 1-est használsz addig olcsó Lupilu/Babylove/babydream

Amikor már estéket majdnem végigalszik, nem kell pelust cserélni akkor mehet valami jobb pampers/huggies, de csak sima nadrágpelus, nem kell cifrázni.

Amikor meg már nagyobb és végigalszik éjszakát is és nem elég a nadrág pelus akkor lehet valami jobb éjszakai pelus, nekünk a huggies elite soft night vált be. A pampersből is néha kipisil.

Nappalra meg én csak az ilyen lupilu meg babydream-eseket használom, mert teljesen jók.

2023. jún. 12. 15:44
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
16-os vagyok, ami nekünk még bevált az a weleda popsikenőcs, sokkal jobb mint a sudocrem. A popsitörlőből a babydream extra sensitiv (az összes pampersestől pelekakiütéses lett). Jó ha van szélcső, espumisan, biogaia az elején. Szerintem fürdetőnek ez a gyógyszertári a legjobb. Nekem attól olyan finos selymes tiszta lesz a bőre a picinek imádom, és igazán finom babaillatát az hozza ki. Octeniseptet lehet a köldökre is, de én oda alkoholt használtam, nekünk 10 nap alatt leesett. Szerintem nem árt ha van otthon Sterimar, meg nóziporszívó. Most kb ennyi jutott eszembe
2023. jún. 12. 15:52
 18/23 anonim ***** válasza:
Az,hogy Neked az jön be,másoknak másik fajta..
2023. jún. 12. 15:54
 19/23 anonim ***** válasza:

16,a hiaba olcso a lupilu pelenka nekunk mindket gyereknel az valt be,meg most is,pedig mar egy eves,sokat iszik ejjel esegsem azik at sosem

Nem mindig a draga a jo...

2023. jún. 12. 15:59
 20/23 anonim ***** válasza:

Nekünk sajnos estére kevés, de még 1x felkel enni, lehet azért (8hós)

2023. jún. 12. 16:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!