Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 6 hónapos kor után mennyi...

6 hónapos kor után mennyi időközönként kell vinni a csecsemőt a vedőnőhöz?

Figyelt kérdés
2023. jún. 5. 08:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
1éves koráig havonta vittem lányomat védőnőhöz utána már csak évente 1x
2023. jún. 5. 15:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Nálunk havonta jön,de nem mindig alakult úgy,most lesz majd egy éves. A 6 hét első felében hetente jött,majd a második felében a 6 hétnek már csak telefonon beszéltünk,hogy mizu. Aztán volt olyan is többször,hogy nem havonta,hanem 2 havonta látta,volt telefonos státusz is,a súlyt hosszt is smsbe kérte.:D Egyébként "havonta" jött/jön ezeken kívül. Akinél van mérleg azokhoz ő megy ki, már kérdezte legutóbb,megvan e még,mert ha nincs mi menjünk. Pályakezdő és elég lelkes, viszont gyerekek között dolgozom évek óta, tehát nálunk igazából csak beszélgetünk. Berohan, megkérdezi hogy vagyunk,hogy látom, elmeséli milyen fáradt,hogy telt a hete,majd felpattan és rohan tovább. Én elmondom mit hogy csinálok, rábólint hogy oké és ennyi, pedig korábban jött picit a lányunk. Tanács eddig nem kellett,ha kéne kérnék,de intéztem mindent eddig. Az elején azt hittem velünk van a gond,de aztán dumáltam a többi szülővel a tömbbe, és hozzájuk is megy ugyanígy. Bár sose fogom megérteni ez neki miért könnyebb,hogy kijön akiknél van eszköz, közbe bemennek akiknek nincs meg a nagyobbak is, egész nap rohangál és mikor itt van is panaszkodik erről,hogy mennyire fáradt. Ahelyett hogy bemenne mindenki. Na mindegy. De többféléről hallottam már kérdező. Vannak túlbuzgók is.
2023. jún. 5. 17:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért jó mert mi pl elutazunk 3 hétre rokonokhoz Erdélybe. Közben lenne a státuszvizsgálat (8 hónapos, mert itt is havi mánia van) erre elkezdi arra haza kell jönnünk.

Mondtam neki jelentsen fel, de nem fogok autókazni 1.5 hét ott lét után haza 800 km-t meg vissza az ő kedvéért viszem a 9 hónaposra.

Várom a gyámügyet 😅

2023. jún. 5. 17:36
 14/14 anonim ***** válasza:
32%
A védőnőnek kell menni a családhoz.
2023. jún. 5. 19:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!