6 hónapos kor után mennyi időközönként kell vinni a csecsemőt a vedőnőhöz?
Az enyém minden hónapban jön. Státuszvizsgálat ritkábban van 1,3,6,9 hónaposan volt eddig akkor kitöltötte még pluszban azt a kérdőívet is. Én eddig 2x vittem be hozzá lemérni, mert ő kérte.
De nem teljesen értem mert most 4 nap telt el aközött, hogy bevittem és mégis kijött házhoz a szokásos időben. Én azt gondoltam akkor az elmarad mert kiváltja egymást de nem.🤷♀️
Nálunk is minden hónapban rá akart nézni -.-"
Pedig mozgás fejlődése tankönyvszeri, súlya tökéletesen követte a who görbéjét, beszédben és kognitívan pedig mindig előrébb járt.
Vannak védőnők akik szeretnek fontoskodni ;)
A miénk imádta a kéretlen és borzasztóan elavult tanácsait osztogatni.
Van egyszer a TÖRVÉNY, ami meghatározza a területi védőnő által kötelezően felajánlott családlátogatások gyakoriságát, ami 6 hét és 1 éves kor között havonta 1 és szükség szerint több.
1-3 év között évente min. 6.
Na és van a gyakorlat.
Ha "felajánlja" köteles vagy elfogadni, ha nem ajánlja, de te akarod, akkor életkornak megfelelően köteles annyiszor ránézni.
Ja és ahol ez le van írva (rendelet):
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!