Gyerekpóráz??? Ez legális?
Egyik nap az árkádban láttam ilyet először, bevallom férfiasan ledöbbentem.
Mint a kutyát, úgy sétáltatták azt a szegény gyereket.
Ez legális?
Mármint szerintem a gyerek is ember,és minden embernek
( a gyereknek is)van egy alapvető emberi méltósága.
Ha pórázon kutyaként vezetjük a gyereket,akkor szerintem megalázzuk vele az emberi méltóságát.
Mi a véleményetek erről?
39#
Én vagyok az ostoba?
Majd miközben te a padon mereszted a fenekedet a játszótéren,közben egyik kezedben a póráz másik kezedben pedig telefonodon Instagrammot nézegetsz,kicsit gondolkozz közben.
Óvónőként és kisgyerekes anyukaként válaszolok. Erre a kérdésre az életben nem érkezik majd "jó" válasz, mert mindig lesz lesz "inkább a póráz, mint a koporsó" egy "meg kell tanítani közlekedni és kész"-csoport. Nem érdemes vitatkozni rajta.
Off: "3-4 évesen is van már annyi esze,hogy ne fusson ki az autó elé,nem pedig azért mert fizikailag nem tudd."
Ebben miért vagy olyan biztos? Ötéves nagycsoportost húztam vissza a járdára a kabátjánál fogva, mert lazán kiszaladt volna a busz elé.
40#
Köszönöm szépen,jó olvasni egy értelmes, intelligens választ.
Legális, de kàros. Angliàban pl elèg elterjedt, ès nem tanulnak meg a gyerekek biztonsàgosan közlekedni, mert megszokjàk, hogy ha veszèlyes dolgot csinàlnanak, akkor egy külső erő visszatartja őket. Sokan nagyon sokàig babakocsiznak is, meg iskolast is (4 évesen mennek suliba).
Az szerintem elviselhetőbb, mikor a szülő csuklója a gyerek csuklójàhoz van kötve.
49:
A babakocsi miért jobb? Hiszen abban aztán tényleg nem mozog a gyerek, csak ül.
A hámmal sétál, csak van egy plusz biztonsági megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!