Gyerekpóráz??? Ez legális?
Egyik nap az árkádban láttam ilyet először, bevallom férfiasan ledöbbentem.
Mint a kutyát, úgy sétáltatták azt a szegény gyereket.
Ez legális?
Mármint szerintem a gyerek is ember,és minden embernek
( a gyereknek is)van egy alapvető emberi méltósága.
Ha pórázon kutyaként vezetjük a gyereket,akkor szerintem megalázzuk vele az emberi méltóságát.
Mi a véleményetek erről?
Nem megalázás, hanem felelősség tudat. Ha valakinek teszem azt hármas ikrei születnek, akkor nem tud háromfelé figyelni. De van hogy egy gyerek is kiszabadul a kézfogásból az úttest közepén.
Szánalmas már ami ebben az országban folyik. Az emberek olyan mértékben beleugatnak egymás életébe, ráadásul középkorban megragadt elmével.
Elsősorban az ikres szülőknek van ez kitalálva, és a problémás gyerekeknek.
Ez nem azt jelenti,hogy lusta a szülő megtanítani a gyereket közlekedni, vagy hagyja a gyerek akaratát érvényesíteni. Hidd el, így sokkal biztonságosabb.
Ugyanazt gidnolom, mint az 1-es.
Sőt, el is gondolkodtam rajta, hogy beszerzek egyet. Nekem iszonyat eleven 2 éves gyerekem van (a, nagyszülők maguk is mondják misnig nevetve, hogy egy percig nem merik levenni róla a szemüket, ha vigyáznak rá, mert pillanatok alatt megöli magát), minden érdekli, mindkét megnézne, mindenre felmászik.
A nemet mintha nem értené, hiába van következménye a szófogadatlanságnak, hiába neveljük, szólunk rá ezerszer. Simán kiszaladna át utcára. Most, hogy testvére született, nem tudom elképzelni, hogy mennék el vele a, kisboltig 3 utcàval arrébb, ha vinnem kell a babakocsit is, és ne tudok emiatt szó szerint a s*ggében lenni.
Én értem amit mondasz, hozzá teszem totál nem értek veled egyet.
Semmiképpen ne fusson ki egy gyerek az autó elé,ebben egyetértünk.
De az az optimális,ha azért nem fut ki az autó elé,mert már 3-4 évesen is van már annyi esze,hogy ne fusson ki az autó elé,nem pedig azért mert fizikailag nem tudd.
Neked amúgy van gyereked kérdező?
A biztosra kell menni, nem arra, hogy lehetne ennyi esze.
Ha valaki nem biztos, használja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!