Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak nekem egy ilyen tahó...

Csak nekem egy ilyen tahó paraszt a gyerekem apja?

Figyelt kérdés

Háztartásban semmit nem segít. Na ma megnojdtam délelőtt neki a tutit erről. Ertsd: szóváltás, nem veszekedés.

Jó jó ne haragudjak.

1000x kelek éjszaka a lányunk hoz mert neki az a kifogása hogy mélyen alszik. Köztünk alszik... El nem hiszem hogy 1000 ébredésből egyet se hall meg.... Mindegy oké. Mondom legalább a háztartásból venned ki a részed mert faradtabban kelek mint ahogy lefekszem és csodálkozik hogy hazai sárkány vagyok már az első kv mellett.

2 éve tart ez nem 2 hónapja.

És akkor most jön a poén.

Mondja nekem fekudjek le nyugodtan delbe most a gyerekkel aludni, pihenni majd ő legcsibalja a krumplit meg kisuti a húsikat. Tökre örülök hogy milyen figyelmes, kedves, megjott az esze. Lefekszem a szobába, ő kimegyek nem telt el szerintem 5 perc már hallom dübög, csattog, csörög, dobálózik de ÉN PIHENJEK!!!! Köszönöm szépen és aztán persze egy szavam ne legyen mert ő megcsinálta a kaját helyettem.

Elegem van már!!!

Nálatok hogy megy ez?

2023. máj. 28. 12:50
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:

59!

De minek akkor a gyerek ha nem foglalkozik vele az apja? Mármint ki szül 2-3.ik gyereket ha az elsöt is leszarta az apuka?Kérdem én. Nekem mindenbe sokat segít apuka munka után de ígyis nehéz és nem szeretnék 2.gyereket.

febr. 8. 09:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!