Csak nekem egy ilyen tahó paraszt a gyerekem apja?
Háztartásban semmit nem segít. Na ma megnojdtam délelőtt neki a tutit erről. Ertsd: szóváltás, nem veszekedés.
Jó jó ne haragudjak.
1000x kelek éjszaka a lányunk hoz mert neki az a kifogása hogy mélyen alszik. Köztünk alszik... El nem hiszem hogy 1000 ébredésből egyet se hall meg.... Mindegy oké. Mondom legalább a háztartásból venned ki a részed mert faradtabban kelek mint ahogy lefekszem és csodálkozik hogy hazai sárkány vagyok már az első kv mellett.
2 éve tart ez nem 2 hónapja.
És akkor most jön a poén.
Mondja nekem fekudjek le nyugodtan delbe most a gyerekkel aludni, pihenni majd ő legcsibalja a krumplit meg kisuti a húsikat. Tökre örülök hogy milyen figyelmes, kedves, megjott az esze. Lefekszem a szobába, ő kimegyek nem telt el szerintem 5 perc már hallom dübög, csattog, csörög, dobálózik de ÉN PIHENJEK!!!! Köszönöm szépen és aztán persze egy szavam ne legyen mert ő megcsinálta a kaját helyettem.
Elegem van már!!!
Nálatok hogy megy ez?
És Te hány órát dolgozol a munkahelyeden? Mert ez a kérdés akkor jogos ha Te is dolgozol.
Ha alszik a gyerek aludj Te is!
Voala, probléma megoldva!
Szívesen
#32es.
Ugyanezt a kérdést tenném fel.Ha nem dolgoznék pofám nem lenne üvölteni a párommal azért mert nem segít. Az enyém Besegít de nem várok el töle semmit sem.Ő tart el benneteket, a gyerekkel foglalkozik gondolom nappal, de amikor ő 8-12 órában dolgozik naponta hogy legyen mit enni szerintem pofátlanság tőle azt kérni hogy keljen már fel a gyerekhez éjszaka.Menjél már te is úgy dolgozni hogy aludtál 4 órát.
Szívás.
Nekem nagy szerencsém van a férjemmel. Mondjuk mi 12 éve együtt voltunk mire gyereket vállaltunk, jól ismertük egymást. A nagy 5 éves, a pici 6 hónapos. Mindig mindenben segítjük és kiegészítjük egymást.
31-es
Nem biztos, hogy kivizsgálás kell a gyereknek. Vannak gyerekek akik arra is felébrednek, ha a szülő fordul egyet. Szóval én a saját ágyat javaslom először.
34: miért ostoba mentalitás hogy mindketten teljes értékű szülők vagyunk?
33 voltam...
A hangsúly azon van hogy a férj dolgozik a nő meg nem.Így nem értem miért kellene a férfinak kelnie és aludnia csak pár órát miközben dolgozik? Mindössze ennyi. De mindenesetre kiragadtad a lényeget. Nyilván van bejövő jövedelme a nőnek is.De A kérdező esetében a férj tartja el a családot ha olvasnál.Ezzel sincs semmi gond.Engem annyi háborit fel, hogy a férj dolgozik x órában és felkell keljen 1000x a gyerekhez.Mint nem dolgozó nőként nem várnám el a férjemtől hogy felkeljen.Mindössze ennyi. Az hogy a háztartásban sem segít az más tészta.Azt felkell osztani.Bár én nagyrészt megcsinálom, nem várok el nagy dolgot a páromtól.Mindössze ennyi nem értem mire a támadásod.
"Így nem értem miért kellene a férfinak kelnie és aludnia csak pár órát miközben dolgozik? "
Mondjuk, mert neki is ugyanúgy a gyereke...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!