Csak nekem egy ilyen tahó paraszt a gyerekem apja?
Háztartásban semmit nem segít. Na ma megnojdtam délelőtt neki a tutit erről. Ertsd: szóváltás, nem veszekedés.
Jó jó ne haragudjak.
1000x kelek éjszaka a lányunk hoz mert neki az a kifogása hogy mélyen alszik. Köztünk alszik... El nem hiszem hogy 1000 ébredésből egyet se hall meg.... Mindegy oké. Mondom legalább a háztartásból venned ki a részed mert faradtabban kelek mint ahogy lefekszem és csodálkozik hogy hazai sárkány vagyok már az első kv mellett.
2 éve tart ez nem 2 hónapja.
És akkor most jön a poén.
Mondja nekem fekudjek le nyugodtan delbe most a gyerekkel aludni, pihenni majd ő legcsibalja a krumplit meg kisuti a húsikat. Tökre örülök hogy milyen figyelmes, kedves, megjott az esze. Lefekszem a szobába, ő kimegyek nem telt el szerintem 5 perc már hallom dübög, csattog, csörög, dobálózik de ÉN PIHENJEK!!!! Köszönöm szépen és aztán persze egy szavam ne legyen mert ő megcsinálta a kaját helyettem.
Elegem van már!!!
Nálatok hogy megy ez?
Nana, óvatosabban ezzel az apuka dolgozik hozzállással.
Oké, rendben, dolgozik 8 órát, utána hazamegy, pihen, majd alszik 8 órát.
Eközben anyuka ugyan nem megy el otthonról, de 2 éve éjszakázik, tehát azóta nem alussza ki magát. Szerintem elvárható a keményen dolgozó férjtől, hogy a két szabadnapja egyikén legalább vállalja az éjszakázást, ugyanis heti egy virrasztásba még senki nem halt bele, 2 év folymatosba viszont már többeknek sikerült.
22es, csakhogy míg apuka dolgozik, anyuka lefeküdhet délután aludni a gyerekkel.
Én nem ismerek senkit aki belehalt volna abba ha éjszaka kelt a gyerekhez, nemtől függetlenül.
23as, ha a gyerek nem alszik egy percet se 24 óra alatt akkor vigyék orvoshoz....a többi csak hiszti. De igen, lehet cserélni, lehet menni dolgozni, keresni annyit hogy eltartsa a családot, utána pedig ha hazaér hallgassa a férj hisztijét hogy semmit se segít otthon. :-D
Csak gyerek után lett ilyen? Ne haragudj, de most erre mit lehet mondani? Nyilván vannak ilyen emberek is, de nem minden férfi ilyen. Én szólok, hogy fáradt vagyok, lepihennék egy kicsit, és mehetek is. Vagy sokszor elmosogat magától, elpakol, főz, stb, pedig 12 órázik. De gyerek előtt 5 évig együtt éltünk, láttam, hogy milyen, akkor is megcsinált mindent. Előttem is évekig egyedül élt, tudott háztartást vezetni.
Ha te ilyen embert választottál, sőt, szültél neki, sokmindent nem lehet tenni. Lehet menni párterápiára esetleg. De most amit írtál, szerintem te fújod fel a csörömpölés dolgot. Megértem, hogy nem tudtál tőle pihenni, de ő meg csak segíteni akart. Kommunikáljatok többet, őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!