Csak nekem egy ilyen tahó paraszt a gyerekem apja?
Háztartásban semmit nem segít. Na ma megnojdtam délelőtt neki a tutit erről. Ertsd: szóváltás, nem veszekedés.
Jó jó ne haragudjak.
1000x kelek éjszaka a lányunk hoz mert neki az a kifogása hogy mélyen alszik. Köztünk alszik... El nem hiszem hogy 1000 ébredésből egyet se hall meg.... Mindegy oké. Mondom legalább a háztartásból venned ki a részed mert faradtabban kelek mint ahogy lefekszem és csodálkozik hogy hazai sárkány vagyok már az első kv mellett.
2 éve tart ez nem 2 hónapja.
És akkor most jön a poén.
Mondja nekem fekudjek le nyugodtan delbe most a gyerekkel aludni, pihenni majd ő legcsibalja a krumplit meg kisuti a húsikat. Tökre örülök hogy milyen figyelmes, kedves, megjott az esze. Lefekszem a szobába, ő kimegyek nem telt el szerintem 5 perc már hallom dübög, csattog, csörög, dobálózik de ÉN PIHENJEK!!!! Köszönöm szépen és aztán persze egy szavam ne legyen mert ő megcsinálta a kaját helyettem.
Elegem van már!!!
Nálatok hogy megy ez?
Nincs ajtó a hazatokban? Vagy a konyhából nyílik a háló?
Mondjuk ha olyan marha fáradt lennék, tőlem aztán csörömpölhetnének a konyhában.
Amúgy meg miért vártal 2 évet a "tuti" megmondásával?
Szóval: nem szereted, anyagilag is sz@rul álltok, de azért megszülted a harmadikat is. Most komolyan, milyen válaszokat varsz tőlünk?
Ez csak sz@rabb lesz, minden tekintetben.
Talán... Beszélgessetek.
Első gyerek után, ha már valószínűleg látszott ennek jele, miért jött még kettő?
Imádom ezeket a kérdéseket, mi innen majd biztos megoldjuk helyetted. Ez egy párkapcsolati probléma, aminek csak az egyik felét halljuk. Ezt csak ti tudjátok megoldani, nekünk sem rálátásunk, sem beleszólásunk nincsen, azon kívül, hogy vagy válj el (de hát a csok miatt kellett a 3 gyerek és most anyagilag nem jó a helyzet) vagy beszéljétek meg, vagy tűrd
Mit vársz tőlünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!