Mikor jöttél rá, hogy a Te kisbabádnál van szebb/ügyesebb/okosabb? Milyen érzés volt?
Figyelt kérdés
Mióta baba klubba járok a fiammal, érdekes érzések kapnak el, hasonló korú babákat megfigyelve.2023. máj. 18. 14:23
21/22 anonim válasza:
Szerintem az a termeszetes ha a szülő tisztában van Vele,hogy van amiben jó a gyermek, valamiben kiváló, valamiben kevésbé jó, van amihez egyszerűen semmi érzéke, ahogy azt is látja,hogy tényleg igazán szép vagy nem annyira.. Ettől még nyilván a gyermeke neki a legszebb a legjobb és legokosabb, de egészséges kereteken belül. Pl ha a gyermek duci akkor nem.erőszakolja bele szamara előnytelen ruhákba,hogy neki tetszen és nem is mondogatja neki hogy jaj annyira vékony van,mint egy modell, hanem.segít neki az egészséges önertékelésben, nem is alázza hogy fú de kövér
22/22 anonim válasza:
Mindig is realista voltam a gyerekeimmel kapcsolatban. Igen, láttam szebb okosabb, ügyesebb gyerekeket is, ez a valóság. Azért van annyi neveletlen,túlértékelt, elkényeztetett gyerek, mert a szülők teljesen kritikátlanok velük szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!