Mikor jöttél rá, hogy a Te kisbabádnál van szebb/ügyesebb/okosabb? Milyen érzés volt?
Soha nem lesz az enyémnél
SZÁMOMRA szebb, ügyesebb, okosabb gyermek. Normál esetben mindenkinek a sajátja a leg...
Nyilván van szebb, ügyesebb, okosabb, de nekem soha nem lesz az másé.
Szebb nincs, még mindig az enyém a világ 3 legszebb kamasza. :)))
A nagylányomnál ügyesebb kezdetektől fogva volt, de nem zavart, mert élveztem, hogy nyugis, könnyen kezelhető baba. A másik kettőnél meg már mindig össze lehetett őket egymással hasonlítani, így itt is kimaradt a sokk, hogy bezzeg a Pistike.
Még sosem szembesültem azzal, hogy más baba/gyerek szebb/okosabb lenne az én gyerekeimnél, pedig van három, akár még bele is férne, hogy valamelyikük nem olyan tökéletes, de az, valóban! A fiam hihetetlen jóképű 11 éves, ráadásul okos, egy nagyon jó hírű nyolcosztályos gimibe vették fel, ősztől kisgimis lesz. Ezen kívül tehetséges, hangszeren játszik, sikeres a sportban, és még gyerekként is tud viselkedni.
A 9 éves kislányom szintén gyönyörű, meg szoktak állítani, hogy közöljék, hogy ennyire szép gyereket ritkán lehet látni. Ő is nagyon okos, kitűnő tanuló, iskolai, területi sportversenyeken szokott remek helyezéseket elhozni, mellette Ő is játszik hangszeren, Ő is kisgimibe szeretne majd felvételizni, rengeteget olvas, tele van baráttal.
A legkisebbem kis csoportos ovis, gyönyörű kislány. Fantasztikus humora van, nagyon szépen beszél, nagyon kedvelik a társai. Ő még pici, de már most látszik, hogy szenzációs kis emberke, Ő is kivételes.
Írhatnám a végére, hogy trollkodtam, de nem, valóban van 3 csodám, nincs Náluk tökéletesebb, szebb, okosabb.
Még nem jöttem rá 😁
Szebb,okosabb,ügyesebb még nekem nincs.
Bezzeg jobb alvó és jobb evő az van millió ☺️
10 hónapos huncut kiscsaj
Objektíven nézve sose gondoltam, hogy az én gyerekemnél nincs szebb/okosabb stb.
De szubjektíven nekem ő tökéletes és sose lesz más gyerek jobb nála semmiben.
A lanyom par honapos kora ota modellkedik ( 8 eves, nem Mo.-n elunk ), es bizony latom, ep esszel az ember tudja, hogy van a gyerekenel szebb, az iskolaban latom, hogy van nala okosabb, nincs ebben semmi titok.
Szerintem akinek osztottak egy kis eszt, az tudja.
Ettol persze nekem mindenben o tetszik a legjobban, hiszen belolem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!