Mi történt veled amikor megtudtad hogy anya leszel? Mit éreztél akkor és most?
Párom nem is tudott róla,elmentem,elvetettem
Megkönnyebbültem mikor már nem volt bennem.
Hát amikor pozitív lett a teszt az ijesztő volt inkább, hogy baszus oké ezt akartam de most mi lesz ?!
Nekem az anyaság eleje nagy mélyvíz volt. Semmi nem a nagykönyv szerint zajlott de már lassan egy éves és sokkal sokkal könnyebb mostmár szeretek anya lenni, de most is vannak persze nehézségek, csak ezeket könnyebben kezelem.
Az egyes maximum azzal tett rosszat, hogy a párja előtt titokban tartotta a terhességét.
Az, hogy elvetette, az az ő saját dolga, saját döntése!
Miért az talán jobb, amikor a segélyre szülnek felelőtlenül 8 gyereket és már tinédzserként betörni járnak meg nyugdíjasokat vernek agyon...?
Úgy gondolom, itt a gyakorin is látunk bőven elég olyan kérdést, ahol a szülők nem akarták a gyereket és ezért tönkreteszik már gyerekkora óta...
Meg, ugye volt most majdnem egy hete az a szomorú öngyilkosság, amikor a fiatal lány a vonat elé vetette magát, mert képtelen volt feldolgozni, hogy a szülei 12 éves korában behajították egy intézetbe a hiénák közé...
Hagy döntse már el egy nő, akar e gyereket vagy sem! Vagy jobb ha bűnöző lesz belőle vagy lelki roncs, aki eldobja az életét a szülei felelőtlensége miatt...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!