Miért tesztek ki a gyermekeitekről képet a közösségi médiára?👇🏼
Mi megbeszéltük, hogy nem teszünk róla ki képet, videót sehova. Majd ha annyi idős lesz, akkor tesz ki magáról ha akar.
Viszont rengeteg gyerekről tesznek ki Facebookon, TikTokon, Instagramon képet, videót egyaránt.
Persze én is büszke vagyok rá, de nekem ez annyira nem szimpi.
Normális kulturált válaszokat szeretnék. Amit itt leírtam az az én véleményem. A kérdés azért került kiírásra, mert kíváncsi vagyok mások szemszögére is.
Kedves 19-es. Nem, nem takarom le, de nem is rakok ki minden képet a gyerekről.
De például volt rá példa, hogy homokozós képet felhasználva egy hölgy felismerte a kisgyermeket és egyből riadóztatta a gyámügyet. Ők meg kimentek, hogy mizu van. Volt eljárás a képtolvaj ellen, a család meg a pletykák miatt el is költözött. Holott csak egy szerintük aranyos képet raktak fel.
De akad olyan becsapott ember is aki az eredeti kép tulajdonosán akarja behajtani a bukott pénzt (mert valahogy rábukkant) és nem kérdezősködik sokat előtte.
Aha.
Hát jó, ha a te világod ilyen, ahol csak csalás-visszaélés-horror van, akkor hagylak tovább rettegni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!