Mi a véleményetek arról hogy én azért nem akarok gyereket erre a világra mert azt tapasztalatam hogy túl sok a gonoszság,rosszindulat? Ha valaki pedig gyerket akar erre a világra, azzal még nem követtek el elég gonoszságot, nem?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 21:47
51/88 A kérdező kommentje:
Ne ijeszgess már, én már kezdtem abban reménykedni, hogy ez csak az én paranoid személyiségzavaros kényszerképzetem.
Ezt nem is tudtam hogy a
"a buddhista szerzetesek is mondják, úgy feküj le aludni, hogy készen állsz a halálra."
2023. ápr. 15. 01:11
52/88 anonim válasza:
Nem ijesztgetlek, ez így van. Minden nap egy ajándék, és ezt meg kell becsülni.
53/88 anonim válasza:
Figyelj, aki teljes szívből vágyik egy gyerekre, az biztos, hogy vállalni fog, akkor is, ha válság van, ha atomháború, akár világháború, bármi.
Nagymamám nővére 1942-ben született.
Jah, és nagypapám is!
Szerinted?
És azt hozzátenném, hogy nagymamám nővére él és virul, csak hát elég idős, igen.
54/88 A kérdező kommentje:
Értem.
Azt viszont nem értem hogy a szegények miért csinálnak gyereket mikor saját magukat alig tudják etetni?
2023. ápr. 15. 15:09
55/88 anonim válasza:
Mert azt hiszik, a gyerekek után kapott pénzből (pl. családi pótlék) el tudják őket tartani, pedig nem.
57/88 A kérdező kommentje:
De cigire, piára van!
2023. ápr. 15. 19:49
58/88 anonim válasza:
Azt már régen megmondta a bölcs egyetlen Bartos möster, hogy cigire és piára mindig legyen pénz!
59/88 anonim válasza:
Jaja, és mégis templom falat rágcsált. 😂
60/88 anonim válasza:
De még akkor is volt neki hozzá Koccintós, meg Kadhafi-cigi!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!