Mi a véleményetek arról hogy én azért nem akarok gyereket erre a világra mert azt tapasztalatam hogy túl sok a gonoszság,rosszindulat? Ha valaki pedig gyerket akar erre a világra, azzal még nem követtek el elég gonoszságot, nem?
Hát mivel nem vagy hajlandó példákat mondani, így nem lehet megítélni, hogy valóban gonoszkodnak-e veled vagy csak túlgondolod. Azt állítod, hogy azért nem írsz részleteket, mert úgyis vita lenne belőle. Ez a megjegyzés pont eléggé megerősíti, hogy valamit erősen túldramatizálsz, és ezzel tisztában is vagy.
#20: Gratulálok, hogy ki és túl tudtál lépni a sok rossz dolgon. Így kell ezt csinálni! (persze, van akinek nem megy olyan könnyen, de az kérhet segítséget)
"Azt állítod, hogy azért nem írsz részleteket, mert úgyis vita lenne belőle"
Én ezt írtam:
"Nem akarok konkrétumokat írni mert fájó dolgok ezek,meg úgyis csak vita lenne belőle"
A mondat első felét kihagytad!Persze hogy vita lenne belőle, mert már elkönyveltél olyannak amilyennek leírtál(én tökéletesnek hiszem magam,túlérzékeny vagyok,önértékelési zavarral küzdök,túldramatizálok ami meg is lett erősítve)nincs kedvem vitatkozni, inkább rád hagyom.
"Egy olyan embert akit teljes szívemből tudok szeretni akinek bárhogy jó vagyok és aki teljes szívéből szeret."
Úgy legyen, de sajnos nem mindig van úgy.Kisbaba,kisgyerek és anyja között nagy a szeretet,de ez később csökkenhet sajnos.
"Házastársat váláskor,testvért örökléskor,gyereket felnőtt korában ismeri meg az ember."
"De a nézeteid felesleges másokra kivetíteni."
Ebben igazad van ,mert valaki pozitívan gondolkozik még azután is hogy sok gonoszságot követtek el vele, én nem tudok pozitívan gondolkozni a sok gonoszság után, hanem csak úgy hogy ha nem születtem volna meg akkor nem mentem volna keresztül a szenvedéseken,nem követték volna el velem a gonoszságokat.De azért az én életemben is voltak jó dolgok, én nem mondom azt hogy kizárólag csak szenvedések,gonoszságok, csak ha mérlegre teszem a jó és rossz dolgokat, akkor sajnos...
Ha nem akarsz gyereket, tartsd meg magadnak.
Nem kell itt keresgetni a magyarázatokat.
Jah, csakis "objektíven"! :DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!