Mi a véleményetek arról hogy én azért nem akarok gyereket erre a világra mert azt tapasztalatam hogy túl sok a gonoszság,rosszindulat? Ha valaki pedig gyerket akar erre a világra, azzal még nem követtek el elég gonoszságot, nem?
"Az csak úgy volna lehetséges ha nem mennék többet a munkahelyemre, de a pénz miatt muszály."
Van más munkahely is. Egyébként muszáj, pontos j.
"Léteznek, de én legszívesebben olyan világban élnék, ahol csak jó emberek vannak."
Tündérország nem létezik, üdv a valóságban.
Alaposan meg kell gondolni a munkahely váltást, nehogy az ember pénzügyileg rosszul járjon, ráadásul egyáltalán nem biztos hogy az új munkahelyen nem lesznek szemetek.
És miért nem létezik?A gonosz emberek miatt.(tisztelet a kivételnek)
Mi a tököm az, hogy 'gonosz' emberek? Az emberek, ideértve téged is jók és rosszak is egyszerre. Vannak jó és rossz tulajdonságaik ezen vekengeni lehet hogy neked valami lelki kielégülést ad ('én persze jobb vagyok mint ők A GONOSZOK') csak épp semmi értelme.
Az meg, hogy inkább vagy a GONOSZOK között csak nehogy rosszabbul járj anyagilag az sokat elmond rólad. Ha fsul érzed magad akkor menj máshová dolgozni akár kevesebb pénzért. Ja persze garancia nincs arra, hogy ott nem lesznek GONOSZOK de... ááá mindegy, hagyjuk.
"Talán nézz magadba, és gondolkodj el azon, hogy vajon például egy munkahelyen miért gonoszkodnak veled."
Szerintem azért gonoszkodnak velem mert jó ember vagyok,ideális célpont a gonoszak számára.
"Mi a tököm az, hogy 'gonosz'?"
Az aki ok nélkül,piszkál másokat,rosszindulatúskodik, visszaél a hatalmával, igazságtalanságokat követ el, becsapja a jóhiszeműeket, bűncselekményeket követ el.
"Az meg, hogy inkább vagy a GONOSZOK között csak nehogy rosszabbul járj anyagilag az sokat elmond rólad."
Fejtsd ki miket mond el rólam?
"Ja persze garancia nincs arra, hogy ott nem lesznek GONOSZOK de... ááá mindegy, hagyjuk."
Nem mindegy,ne hagyjuk.eddig bármilyen munkahelyre mentem, mindenhol voltak gonoszak,ezt tapasztaltam.
Anyukám is sokat szenvedett az utolsó munkahelyén a szemét kollegák,szemét igazgató miatt de nem merte ott hagyni a pénz miatt, mert a pénzből veszünk ennivalót,fizetjük a számlákat.
Valami konkrétumot elárulnál a gonoszságok mibenlétével kapcsolatban?
Akár több konkrétumot is, hiszen saját bevallásod szerint veled mindenki csakis és kizárólag gonoszkodik, ráadásul azért, mert szerinted jó ember vagy. Az igazán jó embereknek is vannak rossz tulajdonságaid, szóval azért ne hidd magadról, hogy te vagy a tökéletes. Egy valóban jó ember, aki tisztában van önmagával és a képességeivel, az simán lepattintja magáról a gonoszkodásokat, hiszen TUDJA, hogy mire képes, mit miért tesz, ezért magasról tojik azokra, akik ezért őt bántani akarják.
Akikkel sokat gonoszkodnak és ezt túlzottan is magukra is veszik, azok általában komoly önértékelési problémákkal küzdő emberek és/vagy túlérzékenyek. Simán vehetnek bántásnak egy jószándékú megjegyzést is, mert félreértik, és pont az önértékelési probléma miatt úgy gondolják, hogy ezzel őt bántani akarják. Pedig lehet, hogy segítő szándék volt bennük.
Szóval kérlek: mondanál néhány példát?
Hol írtam én azt hogy mindenki csakis és kizárólag gonoszkodik velem?!
"ne hidd magadról, hogy te vagy a tökéletes"
Pedig én már teljesen azt hittem:)
Nem akarok konkrétumokat írni mert fájó dolgok ezek,meg úgyis csak vita lenne belőle,szerintem nem olyan egyszerű hogy"az simán lepattintja magáról a gonoszkodásokat" aki bántásnak vesz egy jószándékú megjegyzést az valóban túlérzékeny, a jószándékú megjegyzést meg a szemétkedést nem szabad összekeverni, én nem is szoktam.
Az elméleted hülyeség.
Világ életemben gonoszkodtak velem. Anyám leszart, sosem mondta, hogy szeretlek, csap alá dugott kicsinek, majdnem megfolytott, vert, hagyta a nevelő apámnak hogy kékre verjen, felszakítsa a szám. Az igazi apám elhagyott kicsinek és havonta 1x láttam jó esetben akkor is azérg hogy csináljon egy képet és feltegye a facebookra villogni milyen jó apa. Tiniként megerőszakoltak a baráti körömből. 9 évig egy bántalmazó kapcsolatban éltem ahol vert a párom, lelkileg bántalmazott, leépítette az önbizalmam. Annyi ember ki akart használni (szexuálisan, anyagilag), hogy azt el sem tudom mondani. A munkahelyemen mindig kedves voltam mimdenkivel és ezért kiutáltak.
Tehát rengeteg szart kaptam és mindezek ösztönöztek a gyerekre. Miért? Mert nekem nem volt családom és szerettem volna egyet. Egy olyan embert akit teljes szívemből tudok szeretni akinek bárhogy jó vagyok és aki teljes szívéből szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!