Mi a véleményetek arról hogy én azért nem akarok gyereket erre a világra mert azt tapasztalatam hogy túl sok a gonoszság,rosszindulat? Ha valaki pedig gyerket akar erre a világra, azzal még nem követtek el elég gonoszságot, nem?
Persze, lehet beszélni arról, hogy akarunk-e gyereket vagy nem. A gond nem itt van. A kérdésedből az jön le, hogy csak egy oka lehet annak, hogy valaki nem akar gyereket, és aki azon átment az tuti nem akar gyereket.
Ez nagyon nem így van. #9 válasza is jó példa.
A gonoszság nem hoz magával gyermekellenes érzéseket. Hogy veled ez történt, az egy dolog. Sajnáljuk, de ha így érzed jobban magad, akkor hajrá.
Kaptam elgondolkodtató választ is a 20-astól.
Neki azt válaszolom hogy nem tudhatjuk hogy ki mennyit fog szenvedni, kivel mennyi gonoszságot fognak elkövetni van aki kevesebbet szenved, valaki többet, nem szenvedünk egyformán, előre nem tudhatjuk.Aki pozitívan gondolkozik az gyereket akar, aki negatívan az nem,ezzel talán megválaszoltam a saját kérdésem:)
Tudom hogy negatív oldalról közelítek, de az anya-gyerek közötti tiszta szeretet később megromolhat, de a Te esetedban azt kívánom ne így legyen.
Illetve írtam már egy korábbi válaszomban hogy
"Házastársat váláskor,testvért örökléskor, gyereket felnőtt korában ismeri meg az ember"
Ez nagy igazság szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!