Mi a véleményetek a Medox és a Noel névről?
Szerintem a Medox már a nevetséges kategória. Egy zenekarnak tudom elképzelni ezt a nevet, nem egy férfinak.
A Noel jól hangzik, férjem adná is a születendő fiunknak, de nekem már a könyökömön jön ki, Dunát lehet rekeszteni a környezetünkben fellelhető Noelekkel.
Hozzáteszem, ez csak az én személyes véleményem, tökéletesen hidegen hagy, hogy ki hogy nevezi el a gyerekét, egy Medoxot sem fogok kiröhögni, és egy Medox vagy Noel anyukájának sem dörgölöm az orra alá a véleményem.
A Medox szerintem is nevetséges, ahogy az első írja.
A Noel szép, nekem tetszik, tudom, hogy elvileg gyakori név, de én egyet sem ismerek, pedig csokos kisgyerekes környéken lakom és az oviban sem tudok ilyen nevű gyerekről :D
Nekem sem tetszik igazából a Medox, csak azért kérdeztem, mert ugye Kulcsár Edina kisfiát is így hívják, meg egy barátnőm öccsét.
A Noellel nincs bajom, de túl gyakori mostanában.
"Noel nem csak azért, mert tucatnév, hanem alapból ronda."
Ki szerint ronda? Szerinted. Úgy tűnik, mások szerint nem, mi értelme ízlésről vitázni?
Lehet, hogy másnak meg a te gyereked neve nem tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!