Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Medox és...

Mi a véleményetek a Medox és a Noel névről?

Figyelt kérdés
A Medoxra sokan mondják hogy túl modern név, hát nem tudom..
2023. márc. 19. 11:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem a Medox már a nevetséges kategória. Egy zenekarnak tudom elképzelni ezt a nevet, nem egy férfinak.

A Noel jól hangzik, férjem adná is a születendő fiunknak, de nekem már a könyökömön jön ki, Dunát lehet rekeszteni a környezetünkben fellelhető Noelekkel.

Hozzáteszem, ez csak az én személyes véleményem, tökéletesen hidegen hagy, hogy ki hogy nevezi el a gyerekét, egy Medoxot sem fogok kiröhögni, és egy Medox vagy Noel anyukájának sem dörgölöm az orra alá a véleményem.

2023. márc. 19. 11:33
 2/14 anonim ***** válasza:
65%

A Medox szerintem is nevetséges, ahogy az első írja.

A Noel szép, nekem tetszik, tudom, hogy elvileg gyakori név, de én egyet sem ismerek, pedig csokos kisgyerekes környéken lakom és az oviban sem tudok ilyen nevű gyerekről :D

2023. márc. 19. 12:24
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Angelina Jolie örökbefogadott fia Maddox. Noel meg karacsony.
2023. márc. 19. 12:41
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Noelt maximum karácsonykor született gyereknek tudok elképzelni. Annyira idegen hangzású. A Medox egyenesen borzasztó. (Egyébként az előző kutyám apját hívták Maddoxnak.)
2023. márc. 19. 13:24
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
Mind a kettő borzasztó, tucatnév.
2023. márc. 19. 17:10
 6/14 A kérdező kommentje:

Nekem sem tetszik igazából a Medox, csak azért kérdeztem, mert ugye Kulcsár Edina kisfiát is így hívják, meg egy barátnőm öccsét.

A Noellel nincs bajom, de túl gyakori mostanában.

2023. márc. 19. 17:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is mindegyik borzalmas. A Noel nem csak azért, mert tucatnév, hanem alapból ronda. Nem is értem, miért lett ilyen elterjedt. A Medox először el sem tudtam dönteni, hogy fiú vagy lány név. Katasztrófa.
2023. márc. 19. 20:52
 8/14 anonim ***** válasza:
78%
Az én kisfiam Nolen. Mikor ő ezt a nevet kapta, akkor még nem volt gyakori. Mostanában viszont már egyre népszerűbb.
2023. márc. 20. 10:14
 9/14 anonim ***** válasza:
80%

"Noel nem csak azért, mert tucatnév, hanem alapból ronda."

Ki szerint ronda? Szerinted. Úgy tűnik, mások szerint nem, mi értelme ízlésről vitázni?

Lehet, hogy másnak meg a te gyereked neve nem tetszik.

2023. márc. 20. 10:34
 10/14 anonim válasza:
100%
A Medoxról nekem mindig valami pia jut eszembe, gondolom, a Metaxa meg a Medoc szőlő miatt. A Noel szerintem jó név, nem tudom, miért van itt mindig leszólva.
2023. márc. 23. 23:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!