Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit illik mondani rokonnak...

Hans Pötterman kérdése:

Mit illik mondani rokonnak amikor megtudod hogy gyereke lesz?

Figyelt kérdés
Gratulálni akkor kell amikor megszületik nem? Szeretnék 1-2 jó szót szólni de semmi nem jut eszembe!
2023. márc. 5. 16:20
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Nem közvetlen tőle tudtam meg,ha ez számít.
2023. márc. 5. 16:22
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó egészséget, boldog babavárást!
2023. márc. 5. 16:26
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem tőle tudtad meg, akkor rohadtul nem kell semmit mondani.
2023. márc. 5. 16:27
 4/15 A kérdező kommentje:

Tudja hogy pletykás a család nem vagyunk rosszba már kb mindenki hallott róla. Mondjuk majdnem napi szinten beszélünk azért mondhatta volna ő is.

2023. márc. 5. 16:33
 5/15 A kérdező kommentje:
Talán az lehet a baj hogy túl sokat prédikáltam arról,hogy a mai világba nem nagyon célszerű,lehet emiatt nem meri nekem felhozni!
2023. márc. 5. 16:35
 6/15 anonim ***** válasza:
91%

Ne haragudj, de én se kötném az orrodra a várandósságomat, ha előtte állandóan azt toltad lefele a torkomon, hogy milyen önző sz@r, aki ebbe a szörnyű élhetetlen világba gyereket szül.

Inkább ne mondj semmit, ha nem gondolod őszintén.

2023. márc. 5. 16:41
 7/15 A kérdező kommentje:
Hatos! Ennyire ne sarkíts,ezt nem csináltam, mindentől függetlenül tudok neki őszintén örülni! Én csak magam részéről nyilatkoztam mindig,hogy ki akarom várni mi lesz ebből a háborúsdiból meg úgy mindenből ami az elmúlt években történt!
2023. márc. 5. 16:46
 8/15 anonim ***** válasza:
89%

7

De lehet beki is îgy jött le, mint a 6-osnak.

Én írnám neki h “Manci mondta, nagyon gratulálok, örülök, hogy sikerült a vágyatok” vagy ilyesmit írnék

2023. márc. 5. 18:44
 9/15 kajitani ***** válasza:
89%

Hát én sem mertem elmondani az egyik "barátnőmnek",mert állandóan azt fújta, hogy erre a világra nem kell gyereket szülni. Aztán mégis elmondtam,nagyon csúnyán reagálta le... azóta már nem tartjuk a kapcsolatot.

Szerintem inkább ne mondj semmit.

2023. márc. 5. 18:59
 10/15 anonim ***** válasza:
81%
Majd ha elmeséli neked, akkor gratulálj. Nem értem, miért mondják emberek, hogy nem lehet ilyenkor gratulálni. Neki már ott a kis magzata, gyerekként gondol rá, örül neki. Miért akkor, ha már megszületett? Nekem fura 9 hónapig úgy csinálni, hogy hááát, majd meglátjuk, hogy lesz - e ebből baba, ne örüljünk túl korán. (A 12 hetet megértem, bár ha előbb elmondja a kismama, hogy babát vár, szerintem lehet 12 hét előtt is.)
2023. márc. 5. 19:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!