Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnál is előfordul,hogy...

Másnál is előfordul,hogy szülés után nehezen térnek vissza az együttlétekhez?Már 5 hónapja szültem,de semmi,pedig már lehetne,de annyira mégsem akarjuk.

Figyelt kérdés

Nem is gondoltam volna,hogy ilyen nehéz lesz visszatalalni egymáshoz.

A terhesség eleji komplikáció miatt le lettünk tiltva a szexről,īgy már közel 1 éve nem volt.

2023. márc. 5. 05:13
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
75%

“ Vicces,hogy aki szexel az biztos csak kényszerből,meg biztos nem lehet kedve meg biztos mindig fáradt”

Mivel ő maga írta, hogy akkor is szexel, ha fáradt, de megerőlteti magát. Hát szerencsére nem mindenkinek e körül forog az élete, van ám más remek elfoglaltság is, például beszélgetés a férjjel. De hát aki csak szexelni tud, az nyilván nagyon büszke erre a “teljesítményre” és azt gondolja, hogy mennyire egyedi

2023. márc. 6. 08:58
 32/40 anonim ***** válasza:
86%
Sok függ attól, hogy valakinek alapból mekkora a libidója, meg, hogy szereti-e a szexet. Aki szereti, az alig várja, hogy újra élhessen nemi életet, és hiába fáradt, akkor is kívánni fogja. Én pl pont nem ilyen vagyok, de meg tudom érteni, el tudom képzelni. Olyan ez, mintha valaki azt mondaná, hogy azért nem eszik, mert fáradt...
2023. márc. 6. 17:15
 33/40 anonim ***** válasza:
83%

Azért mert vannak párok akiknek jól esik a szeretkezés,amúgy is nagyobb a libidójuk,megoldják akkor is ha dolgoznak éd vannak gyerekeik, az miért azt jelenti,hog, csak szexelni tudnak vagy hencegnek??

Kinek mire van igénye

Az a baj,hogy sür a rosszindulat belőled pedig senki sem mondott semmi rosszat arra aki pl sokkal ritkábban szokott...

2023. márc. 6. 18:26
 34/40 anonim ***** válasza:
77%
*süt
2023. márc. 6. 18:26
 35/40 anonim ***** válasza:
30%
Mondani nem. Onnan indult az egész, hogy azok látványosan le lettek pontozva, akiknek nehezebben megy/ment.
2023. márc. 6. 18:31
 36/40 anonim ***** válasza:
77%
Részemről senkit nem pontoztam le ellenben engem nagyon is pedig én is azok között vagyok akinek nehezebb az eleje 3.szorra is..
2023. márc. 6. 19:19
 37/40 anonim ***** válasza:
75%
33-as ne vergődj már. Te tényleg ennyire vak vagy vagy csak játszod a h.lyét?
2023. márc. 7. 09:14
 38/40 anonim ***** válasza:
41%

Én vagyok az aki fáradtan is képes szexelni.

Igen, van hogy kicsit nehezemre esik(belekezdeni) de milliószor jobban megéri rááldozni az időt, ráhangolódni,mint eltávolodni és újra egymásra találni.

Nagyon sajnálom azt, akinek nem megy , nehezebben megy, vagy nem talál rá időt, módot. De a házasság alapja a nő és a férfi. Ezt soha nem szabad elfelejteni , pl hogy attól, hogy anyák, apák lettünk mellette nőnek és férfinak kell maradni

Próbáljátok meg, hogy este csak 5 perc... aztán 10... össze bújós, petting, esetleg gyors menet a fürdőben, stb. Csak minden este 5-10 perc, teljesen más lesz a kapcsolat milyensége és minősége. Ez nem sok idő, a férfinak sokat jelent( és szerintem azért sokkal jobb érzés kielégíteni, mint ha magának csinálja a zuhany alatt, egyedül-jó esetben-)

2023. márc. 7. 09:42
 39/40 anonim ***** válasza:
83%

Én voltam olyan kapcsolatban, ahol erőltetve volt a 2-3 naponta szex. Olyan szinten befeszültem tőle, hogy semmilyen praktikával nem nedvesedtem. Aztán már rendesen fájdalmat is éreztem közben. Csak túl akartam lenni rajta. Ezt sosem akarom újra átélni, pláne nem a férjemmel.

Nekem sosem volt olyan libidóm, hogy heti 3* akarjam. És ez nem az anyaság vagy a női szerepem miatt van. Egyszerűen én ilyen vagyok. Ha erőltetem, még rosszabb.

2023. márc. 7. 10:08
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

“ De a házasság alapja a nő és a férfi. Ezt soha nem szabad elfelejteni , pl hogy attól, hogy anyák, apák lettünk mellette nőnek és férfinak kell maradni

Próbáljátok meg, hogy este csak 5 perc... aztán 10... össze bújós, petting, esetleg gyors menet a fürdőben, stb. Csak minden este 5-10 perc, teljesen más lesz a kapcsolat milyensége és minősége. Ez nem sok idő, a férfinak sokat jelent”

Az, hogy szerinted erre a megoldás a szex, az a te dolgod. Itt az a baj, hogy te ezt normálisnak érzed és még hangoztatod is, hogy jajj szegény mások, akik nem ezt csinálják. Más is tudná ezt erőltetni, de minek? Mi nem ettől érezzük nőnek magunkat. Rengeteg más programot tudunk közösen csinálni. Sosem szeretnék ilyen felszínes kapcsolatot

2023. márc. 7. 13:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!