Másnál is előfordul,hogy szülés után nehezen térnek vissza az együttlétekhez?Már 5 hónapja szültem,de semmi,pedig már lehetne,de annyira mégsem akarjuk.
Figyelt kérdés
Nem is gondoltam volna,hogy ilyen nehéz lesz visszatalalni egymáshoz.
A terhesség eleji komplikáció miatt le lettünk tiltva a szexről,īgy már közel 1 éve nem volt.
2023. márc. 5. 05:13
21/40 anonim válasza:
Nem irigykedni kell, hanem tenni érte :D
22/40 anonim válasza:
Nem tudom mire jó ez az erőltetett szex. Fáradtan biztos marha izgi lehet. Nincs más elfoglaltság?
23/40 anonim válasza:
Erőltetett? Részemről akkor szexelek amikor vágyom Rá nem kényszerből :-D
24/40 anonim válasza:
Gondolom fáradtan mennyire vágyik rá az ember ;) ikszde hashtag fogyi vagyok ezert smileyzok ossze-vissza
25/40 anonim válasza:
Hú de megkeseredett ember vagy már ne is haragudj
26/40 anonim válasza:
Vicces,hogy aki szexel az biztos csak kényszerből,meg biztos nem lehet kedve meg biztos mindig fáradt,komolyan tényleg szánalmas,hogy már az is baj ha a szülők szexuális életet élnek rendszeresen..amúgy a rendszeres sport, egészséges étkezés sokat segít azon,hogy ne legyen az ember mindig fáradt
27/40 anonim válasza:
Napi 8 óra munka, 2-3 gyerek minőségi ellátása mellett van idő rendszeres sportra, egészséges táplálkozásra, és min kétnapi szexre… komolyan kérdezem, hogyan? Én kevés vagyok ehhez, hogy egyedül össze tudjam rakni. Segítenétek? Leírnátok a napirendeteket?
28/40 kajitani válasza:
Nem értelek benneteket. Komolyan nem. Ez nem napirend kérdése,basszus. Annyi a titok, hogy mi este nem a TV előtt ülünk vagy sorozatokat nézünk,hanem beszélgetünk, összebújunk az ágyban és igen,ha úgy van, szeretkezünk. És a férjem nem 8 órát dolgozik, hanem 12 órát.
Ez majdnem ugyanaz,amikor a sorozatfüggő barátnőm kiakadt, hogy én biztosan nem csinálok itthon semmit,mert annyi könyvet olvasok. Hát,nem arról van szó,csak a "Netflix-időt"olvasásra fordítom.
29/40 anonim válasza:
Ez szép és jó, de nem érzem életszerűnek magunknál. Nem nézünk tv-t. Viszont van, hogy este altatás után még mindketten dolgozunk, vagy akkor pakolunk el. Mire ágyba kerülünk hulla fáradtak vagyunk.
30/40 kajitani válasza:
Értem,de ha nálatok nem működik, attól még másnál miért ne működhetne? Kicsit úgy jön le, mintha nem akarnád elhinni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!