Miért szoktatják rá teljesen a cumira a gyerekeket?
Arra gondolok hogy nem alkalmanként, hanem majdnem állandóan a szájában van a cumi, de már 3 éves lesz.
Miért szoktatják rá ennyire?
Nem sír annyit a baba?
Nem kell vele "annyit" foglalkozni?
Jó kérdés, én azon voltam, hogy minél kevesebbszer kelljen odaadni.
Mikor tápszeres lett, nyilván egyértelmű volt hogy kap, mert a mellemen nem lóghatott (hiába volt tejem, sugárban hányt tőle, nem részletezem, elég szar volt).
De ahogy anyatej esetében se minden nyikkra a mellemet toltam volna, a cumival se akartam így járni.
Ha meg lehetett nyugtatni máshogy, nem kapott. 1 év felett már nem vittük ki a házból, csak orvoshoz. Később otthon is már csak alváshoz kapta.
Ha nem így teszek és ráhagyom, egész nap a szájában lógott volna.
Szerintem undorító 3 éves kor felett szoptatni. Már nem baba, hanem kisgyerek. A hideg is kiráz mikor belegondolok.
A cumi sem túl jó, az én gyerekeimet bölcsiben leszoktatták róla, és ez így helyes. Mondjuk egyik se volt nagy cumis, csak alváshoz kérték de nem beszéltek azzal a szájukban meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!