Mért nem szoktatják le a szülők a 6-7 éves gyermeküket függőleges ill szökdelő ugrálásról?
Nem értem, hogy kerül a te állad egy ugráló gyermek feje búbja fölé. De biztos az én készülékemben van a hiba :D
Az enyém még csak 5 éves, igaz nem ugrál, de ha ugrálna is, valószínűleg ezértnem szólnék rá. (mivel nem veszélyeztet vele mást). Ennyire egybéként sem illik "belemászni" egy másik ember intim szférájába (állad---feje).
Ha a 6 eves gyermekemre barki raemelne BARMIERT a kezet azt nagyon megbanna!!
A gyereknek kell a mozgas az ugralas! 3 eves Fiamnak tsmt gyogytornaja van ami masbol se all csak ugralasokbol bukfencekbol es dobalasokbol!
Mondjuk nekem elkepzelhetetlen hog Kerul az allad a feje.fole...
Miért kéne róla "leszoktatni"? Én nem vagyok annak a híve, hogy egy gyereknek mindent lehet, na de azért amit te írsz, az már erős túlzás. Hát már miért ne ugrálhatna egy gyerek?
Mellesleg meg te vagy a felnőtt, ha olyan helyen vagy (pl. állatkert), ahol általában sok a gyerek, ott neked kell figyelned. Ne állj oda, ahol balesetveszélyes, legyen nyitva a szemed, ennyi.
Könyörgöm, használj vesszőket, mert így értelmezhetetlen, amit írsz.
Mellesleg mi az, hogy akinek nem tetszik, az tűnjön el, de nagyon gyorsan? Ha feltettél egy kérdést, azzal bizony hozzájárultál ahhoz, hogy olyanok is írjanak, akiknek a véleménye nem egyezik a tiéddel.
A pedofilokat meg rajtad kívül nem említette senki, nem is tudom, hogy jutott eszedbe. Bár azt mondják, az kiabál, akinek a háza ég :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!