Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mért nem szoktatják le a...

Mért nem szoktatják le a szülők a 6-7 éves gyermeküket függőleges ill szökdelő ugrálásról?

Figyelt kérdés
Nagyon idegesítő tud lenni pl. állatkerteknél a séta utaknál felnőtt emberek melléig érő gyermekek úgy ugranak magasabbra, fejük búbjával éppen nem ütik meg a felnőtt emberek állkapcsát. Majdnem meg történt velem éppen nem járt el a kezem 6-7 éves korú fiú gyermek után. 6-7 korú gyermekek átlagos magasságú szökdellésel elérik 164 cm felnőttek magasságát. Nem baj játszótéren, iskola udvaron, torna teremben, kertes házban szökdelnek kell a mozgás fejlödő szerezetnek meg főleg. Gyermek csoportnál nem lehet ezt tapasztalni, fegyelmezetten mennek ugrálás és szökdelés nélkül még a 3-6 éves gyermekek is.

2013. júl. 24. 23:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%

Nem értem, hogy kerül a te állad egy ugráló gyermek feje búbja fölé. De biztos az én készülékemben van a hiba :D

Az enyém még csak 5 éves, igaz nem ugrál, de ha ugrálna is, valószínűleg ezértnem szólnék rá. (mivel nem veszélyeztet vele mást). Ennyire egybéként sem illik "belemászni" egy másik ember intim szférájába (állad---feje).

2013. júl. 24. 23:41
 2/21 anonim ***** válasza:
91%
Most ennek a kérdésnek mi értelme??? Nagyon unatkozhatsz! Nehogy már,ennyi erővel minden sz@ron ki lehet akadni!
2013. júl. 25. 00:06
 3/21 anonim ***** válasza:
80%
Ha te ezért megütötted volna az én 6 éves gyermekemet, biztos nem maradt volna haj a fejeden.
2013. júl. 25. 00:09
 4/21 anonim ***** válasza:
69%

Ha a 6 eves gyermekemre barki raemelne BARMIERT a kezet azt nagyon megbanna!!

A gyereknek kell a mozgas az ugralas! 3 eves Fiamnak tsmt gyogytornaja van ami masbol se all csak ugralasokbol bukfencekbol es dobalasokbol!

Mondjuk nekem elkepzelhetetlen hog Kerul az allad a feje.fole...

2013. júl. 25. 07:24
 5/21 anonim ***** válasza:
78%
ŐSzintén felháborít a hozzáállásod. Semmi közöd hozzá, hogy mások gyereke ugrál -e vagy sem. Ez olyan, mint a hinta. Ne menj a közelébe és nem üt meg! Kikérném magamnak, ha kezet emelnél a gyerekemre! Komolyan bánnád a hat hetes gipsz alatt!
2013. júl. 25. 08:38
 6/21 zabmester ***** válasza:
57%

Miért kéne róla "leszoktatni"? Én nem vagyok annak a híve, hogy egy gyereknek mindent lehet, na de azért amit te írsz, az már erős túlzás. Hát már miért ne ugrálhatna egy gyerek?

Mellesleg meg te vagy a felnőtt, ha olyan helyen vagy (pl. állatkert), ahol általában sok a gyerek, ott neked kell figyelned. Ne állj oda, ahol balesetveszélyes, legyen nyitva a szemed, ennyi.

2013. júl. 25. 09:42
 7/21 A kérdező kommentje:
2013. júl. 25. 09:55
 8/21 anonim ***** válasza:
83%
Mondd már meg őszintén, kedves Kérdező, mi a franc bajod van? Már kb egy hete idejársz és mindenféle ostoba kérdést teszel fel, persze mindegyikben úgy nyilatkozol, hogy a gyerek a hülye. Szállj le a témáról, és ne találj ki baromságokat! Majd szülsz azt megérted!
2013. júl. 25. 09:57
 9/21 A kérdező kommentje:
Akinek a kérdésem nem tetszik tűnjön el de nagyon gyorsan!!! Azt sem tudjátok mióta létezem és ki vagyok én!!! Az nem normális húzás volt tény és való amire szavakat találni nem lehet azt írtam eljár a kezem. Remélem nem fogjátok rám az hogy pedofil vagyok nyakon vágom leesik valamelyik válaszoló feje. Messze elítélem elítélem a pedofilokat gyomrom is felfordul tőlük!! Gyermek felügyelő óvodában sem lennék. Rádióban hallottam olyan egyik óvodás gyermek pillanatok alatt lelökte a csúszdáról a társát szegénynek eltört az orra. Óvónők szeme látásra másodperceken belül történt az egész. És érintett gyermek egyet a fenekére csapot az egyik óvónő. Majd elbeszélgetett vele finoman a gyermekkel. Még a gyermek szülőjének aznap elmondták mért kapott a gyermek büntetést. És még a szülő óvónőre lett mérges mert büntetést kapott a gyermeke aki társát lelökte a csúszdáról. Végül a orrcsont törést szenvedett gyermeket másik óvodába íratták át a szüleik.
2013. júl. 25. 10:42
 10/21 zabmester ***** válasza:
100%

Könyörgöm, használj vesszőket, mert így értelmezhetetlen, amit írsz.

Mellesleg mi az, hogy akinek nem tetszik, az tűnjön el, de nagyon gyorsan? Ha feltettél egy kérdést, azzal bizony hozzájárultál ahhoz, hogy olyanok is írjanak, akiknek a véleménye nem egyezik a tiéddel.

A pedofilokat meg rajtad kívül nem említette senki, nem is tudom, hogy jutott eszedbe. Bár azt mondják, az kiabál, akinek a háza ég :)

2013. júl. 25. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!