Mért nem szoktatják le a szülők a 6-7 éves gyermeküket függőleges ill szökdelő ugrálásról?
Ez egy pszichiátriai eset (a kérdező) :D
Ezt kaptam tőle:
Az üzenet küldője: Bálint Éva 1983
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: tegnapelőtt 22:51
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mért nem szoktatják le a szülők a 6-7 éves gyermeküket függőleges ill szökdelő ugrálásról?
"Ha te ezért megütötted volna az én 6 éves gyermekemet, biztos nem maradt volna haj a fejeden."
Az üzenet témája: Jobb kerülöd Szeptember 23-án a Zoo-t
Az üzenet szövege: Nem érdemes ujjat húzni velem agyonverek valamelyik szülőt magas termetű 7-10 éves korú gyermeke 159-169 cm felnőttek egyikébe. Hiába néztem jó alaposan körben olyan gyorsan szaladnak bele az emberben egyes hülye szülőket nem érdekli.
Szeptember 23-án Pszichiátriai rendellenes emberek is ott lesznek a sérült gyermekek napján. Sokkal okosabbak fogyatékossággal élő gyermekek is tudják 6-10 éves korukban a kulturált viselkedést állatkerti látogatóként.
Valójában pár szülőkkel van a gond túlzottan elkényeztetik a gyermekeiket. Többször hallottam hangos bemondóban X várja a szüleit/kísérőit főbejáratnál lévő ajándék boltnál. 14 év alatti általános iskolásoknál van így legtöbb esetben. Örülök van ennyi műveltségük legalább nem keresik önállóan a kísérőiket/szüleiket.
Jó pár ember nem fogja jó szemmel nézni kisiskolás szülőket amikor első ajtós buszoknál, a sor vége helyett az előttük lévő más emberek elé állnak.
Azoknak szólt akik a kérdésemet meg részletes dolgot nem képesek megérteni.
Annak örülök egyik rendezvényen nem ugrálhattak az ugráló váron a 6 évnél idősebb gyermekek. Rá jöttek arra 7-9 éves gyermekek egy részük akkorák mint 12 éves korú gyermek mérete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!