Teszveszben jártas Anyukák! Miben csomagoltok?
Kezdő Teszveszes eladó vagyok,és érdekelni,hogy Ti hogyan csomagoltok be pl ruhákat.Hogy "gazdaságosabb". :) Mondjuk vegyünk pár darab bodyt.Azt csak sima nagyobb méretű borítékba teszitek?!Vagy mondjuk egy overállt.... Azt pl hogyan lehet csomagolni,milyen borítékban fér el?!
Köszi a segítséget előre is. :)
Már nem teszveszelek,de amikor még csináltam,akkor redszerint a tápszeres dobozokba csomagoltam dolgokat.
Hihetetlen,hogy jó hajtogatással mi minden belefér.
Ezen kívül vettem leárazott (fillérekért mekapod karácsony után) karácsonyi csomagolópapírt,és azzal több rétegben áttekertem a cuccokat,,alaposan leragasztottam,csak a címzésnél és a bélyeg helyén hagytam ki mert ha bélyeget nem mindenhol ragasztják,hanrm nagyobb postákon bélyegzik és az nem fog a ragasztón.
Kb ez jut eszembe most így félálomban.
Remélem segítettem.
Jaaa,még annyi,hogy nézz körül a lakásban/házban,járj nyitott szemmel,mer
(bocsi a vége lemaradt)
... mert bármiből lehet jó csomagolóanyag,amiről lehet hogy korábban nem is gondoltad volna!
Ruhákat én leginkább dupla nylonzacskóba csomagolok. A belső vékonyabb, a külső egy erősebb fajta. Körberagasztom és ragasztok rá egy fehér papírt is amire a címzés kerül. Ez a leggyakoribb. Aztán mint az előttem író is, amit éppen találok itthon. Ma éppen a párom valami digitális készülék dobozába tettem egy gatyót. Pont belefért és egyszerűbb is mint a sok ragasztózás. Borítékot még soha nem használtam.
Nemrég adtam el én is egy overált, ha jól emlékszem azt is dupla zacsiba tettem ugyanúgy mint az 1 db rugit.
Vettem egy ív erős csomagolópapírt a papírboltban olcsóért (már nem emlékszem, mennyibe került, de nagyon olcsó volt). Belül szemeteszsák, kívül két réteg csomagolópapír, alaposan áttekerve ragasztószalaggal.
Az érzékenyebb dolgoknak légpárnás boríték, valamint gyűjtöm a dobozokat is. Pl azokat a dobozokat, amikben nekem postáznak dolgokat a teszveszről, vateráról.
Én is a tápszeres és tejpépes dobozt használom. Legegyszerűbb, legpraktikusabb, és még az esetleges rongálásoktól(leesésés stb) is véd.
Az elejére ragasztok egy borítékot v sima papírt és azt címzem meg.
Az ismeretség már külön gyüjti is nekünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!