Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kórházba mit csomagoltok...

A kórházba mit csomagoltok össze a babának? Egy hónap múlva szülök, mibe hozzam majd ki?

Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem anno azt mondta a doki,h előre ne csomagoljak semmit majd a picinek,mert nem tudjuk pontosan mekkora lesz,majd ha megszületik lesz pár napom szólni Apának,h hozzon időjárásnak,és súlynak megfelelő ruhát.Na persze vagy kétszámmal nagyobbat hozott,de annyi baj legyen... Férfiak... :)

Én amúgy nem vittem neki semmit.Kismama csomagot kaptunk,abban volt popsitörlő,pelenka (meg adtak is pelust),krémek,meg v a kórháznak is,szóval nem vittem semmit.Na kamuzok,bocsi,popsitörlőt vittem,most jutott eszembe... :)

2010. jún. 20. 12:06
 2/5 anonim ***** válasza:
nálunk a kórházba kell majd pelus meg törlőkendő mert nem adnak..én viszek textilpelenkát is...hazaútra ugy gondoltam hogy rövid body hosszú rugiba jön..ha hideg lesz ré még kardigán ha nagyon meleg hosszú body,zokni vékony pléd...ezeket is innen szedtem össze mert első baba:)könnyű szülést.35 hetes:)
2010. jún. 20. 12:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! És cumit visztek a babának?
2010. jún. 20. 12:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálam nem volt cumi,de viszont itthon igen... Ha jót akarsz,és nem muszáj,akkor inkább ne szoktatsd rá a cumira.Nekem lassan két éves a fiam,és cumi nélkül képtelen aludni... Már sokkot kapok,h nem bírom leszoktatni.

Tényleg,hozzáteszem még én is,h textilpelust is vittem,azt tettem a feje alá az ágyra,büfihez,meg stb.Pokróc se árt,nálunk adtak,de hozzátették,h hozni kellett volna...

2010. jún. 20. 12:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a Bp.-i Bajcsyban szülök majd, ott max 4 nap a kórházi tartózkodás, ha minden okés, és ezeket kell vinni:

-2db textilpelus/nap

-6db eldobós pelus/nap (és külön zacsizva, mert legalábbis nálunk, a baba mellé kell betenni naponta a "kocsiba", amiben van a babó, ne ott kelljen számolgatni)

-nedves popsitörlő

-kis zokni, kis kesztyű(karmolás ellen)

-Én bedobok egy cumit, és egy cumisüveget is, ki tudja

A rucit majd mi is telefonon egyeztetjük Apával, ha már látjuk a méreteket :-)

Jó egészséget, és könnyű szülést!

32 hetes km.

2010. jún. 20. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!