A kórházba mit csomagoltok össze a babának? Egy hónap múlva szülök, mibe hozzam majd ki?
Nekem anno azt mondta a doki,h előre ne csomagoljak semmit majd a picinek,mert nem tudjuk pontosan mekkora lesz,majd ha megszületik lesz pár napom szólni Apának,h hozzon időjárásnak,és súlynak megfelelő ruhát.Na persze vagy kétszámmal nagyobbat hozott,de annyi baj legyen... Férfiak... :)
Én amúgy nem vittem neki semmit.Kismama csomagot kaptunk,abban volt popsitörlő,pelenka (meg adtak is pelust),krémek,meg v a kórháznak is,szóval nem vittem semmit.Na kamuzok,bocsi,popsitörlőt vittem,most jutott eszembe... :)
Nálam nem volt cumi,de viszont itthon igen... Ha jót akarsz,és nem muszáj,akkor inkább ne szoktatsd rá a cumira.Nekem lassan két éves a fiam,és cumi nélkül képtelen aludni... Már sokkot kapok,h nem bírom leszoktatni.
Tényleg,hozzáteszem még én is,h textilpelust is vittem,azt tettem a feje alá az ágyra,büfihez,meg stb.Pokróc se árt,nálunk adtak,de hozzátették,h hozni kellett volna...
Én a Bp.-i Bajcsyban szülök majd, ott max 4 nap a kórházi tartózkodás, ha minden okés, és ezeket kell vinni:
-2db textilpelus/nap
-6db eldobós pelus/nap (és külön zacsizva, mert legalábbis nálunk, a baba mellé kell betenni naponta a "kocsiba", amiben van a babó, ne ott kelljen számolgatni)
-nedves popsitörlő
-kis zokni, kis kesztyű(karmolás ellen)
-Én bedobok egy cumit, és egy cumisüveget is, ki tudja
A rucit majd mi is telefonon egyeztetjük Apával, ha már látjuk a méreteket :-)
Jó egészséget, és könnyű szülést!
32 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!