32 hetesek hány kilót híztatok? Mikor csomagoltok?
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 11:34
1/20 anonim válasza:
5 kg-ot híztam, de elég komoly diétán vagyok. Már mindent becsomagoltam, mert van egy 22 hós lánykám, és nincs kedvem az utolsó pillanatban kapkodni.
2/20 A kérdező kommentje:
Nagyon keveset híztál gratulálok. Én még nem csomagoltam
2011. máj. 24. 11:40
3/20 anonim válasza:
Igaz, hogy én pár nap múlva töltöm be a 32.-et, de azért gondoltam, nem baj, hogy írok.. :-) Én eddig 4-5 kg-t híztam, igaz, hogy próbálok odafigyelni, hogy mit és mikor eszem, na meg +10 kg-mal indultam... :-)) Én még nem pakoltam semmit, venni sem nagyon tudtunk, mert egyrészt felújítás van nálunk, hely meg pénz viszont nem nagyon.. Talán majd 2-3 héten belül sikerül mindent elkezdeni :-))
4/20 anonim válasza:
A héten meszek 32 hetes és 11 kg-t híztam. Viszonylag elégedett is vagyok ezzel, mert az elején rohamosan híztam. Még nem pakoltam össze a cuccaimat. A baba ruhái sincsenek még kimosva. A héten dolgozom utoljára, aztán a jövőhéten vagy utána nekiállok. Nagyon várom már! Te mennyit híztál és hogy érzed magad?
5/20 A kérdező kommentje:
Nagyon ügyesek vagytok. Én akkor elszörnyülködöm magamon + 9 kilóval, és még azt hittem ez nem olyan sok. De ezek szerint rengeteg:(
2011. máj. 24. 11:46
6/20 anonim válasza:
Első vagyok. Dehogy rengeteg a 9 kg! Ezért is írtam neked, hogy én szigorú diéta mellett híztam 5-öt. Nem feltétlenül ez a normális, csak nálam muszáj.
7/20 anonim válasza:
Én 31 hetes vagyok és 7 kg-ot híztam. Csomagolás majd később.
8/20 anonim válasza:
30+5, de UH szerint 33 hetes (úgyhogy nem tudom) és 15 kilót :( de másfél hónapja semennyit.
9/20 A kérdező kommentje:
Kedves első. Azért volt muszálj mert amugy is kövér vagy? Mert én az vagyok alapből
2011. máj. 24. 12:21
10/20 anonim válasza:
Pár nap múlva leszek 31 hetes, eddig 3.5 kilót híztam (túlsúlyos vagyok ;( ), az elmúlt hónapban kb 30 dekát híztam csak, nem bűnözök.
A kórházi csomagra nem is gondoltam még, h mikor rakjam össze, a baba hazamenős ruháján és a saját piperecuccaimon kívül nem kell mást vinnem szerencsére.
Viszont egy dolog szöget ütött a fejembe: ti miben fogtok hazamenni? Nem a felső, hanem az alsó rész a lényeg. Mennyire megy vissza a has hazamenetelig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!