Mennyit híztatok a terhesség alatt, és mennyi ment le Rólatok a szüléssel? Mi számít egészségesnek?
HOgy mi számít egészségesnek, arról mindenkinek más az elképzelése.
Mindkét terhességem alatt 20 kilót híztam, és fél évvel s szülés után már a teherbeesés előtti súlyomnál voltam. Egy éves korukra a gyerekeknek meg már 2-3 kilóval kevesebb. Tehát 5-6 kilóval kevesebb lettem a gyerekek után, és ez így is maradt. Most várom a harmadikat. Kíváncsi vagyok hogy lesz, a 12. héten egy kiló mínusznál járok (ez korábban is így volt)
Nekem sose mondta senki, hogy túl sokat híztam. Egyszer a védőnő tette szóvá, de pont akkor fordultam át hízásba, mert előtte csak a hányinger volt.
48-49ről indultam, ami nem sok, tehát hiába a 20 kiló, nem voltam kövér, egészségesen ki voltam kerekedve.
90kilórol indultam, 103al mentem szülni. szülés után 1héttel 92voltam.
most 100al lettem terhes ( :( ) és eddig 1kg-ot hiztam (22hetes)
az első terhességemnél kb 20 kilót híztam,ami szülés után már ha jól emlékszem,akkor 3-4 hónappal le is ment rólam.
Most még csak 23 hetes vagyok,de már vagy 10 kilót híztam..Szerintem lehet hogy most 30-at is fogok,de nagyon remélem hogy az is gyorsan lefog majd menni rólam.. :)
első terhesség 22 kiló ez kb fél év alatt ment le a kórházból 6 kilóval könnyebben mentem haza. 1 év múlva már kevesebb voltam 4-5 kilóval a kezdősúlyomnál.
Most második babám 4 hetes 11 kilót híztam ebből még 3 van rajtam. remélem karácsonyig lemegy még ezen felül is pár, mert ez előtt a terhesség előtt 6 kilót visszahíztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!