Mennyit híztatok a terhesség alatt, és mennyi ment le Rólatok a szüléssel? Mi számít egészségesnek?
Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 18:49
11/15 anonim válasza:
14 kg híztam, 4kilós volt a fiam, most szülés után 3hónappal a kezdő súlyomnál vagyok :-)
A szülés után egyből ha jól emlékszem 8kg ment le.
12/15 anonim válasza:
16 kg-ot híztam a szüléssel 9 kg ment le.
13/15 anonim válasza:
Első terhességemnél 17 kg-ot híztam.55kg-al lettem terhes,72kg-mal szültem.2 hónap múlva eredeti alakomban "pompáztam"!Most 27 hetes terhes kismama vagyok 58kg-mal kezdtem és 15 kg-nál tartok.A védőnő cseszeget,de nem érdekel,ha éhes vagyok eszek.Pedig nem eszek sokat...
14/15 anonim válasza:
Terhesség alatt 15 kg híztam. Szülés után 6 kg lement, szoptatás miatt eddig ez vissza is jött, meg még +2 (meg még ki tudja mennyi lesz). Próbáltam kevesebbet enni, de akkor nem volt annyi tejem. Na úgyhogy úgy vagyok vele, hogy majd ráérek ledolgozni a felesleget, ha már nem szoptatok. :D
Anyukám viccesen meg is jegyezte, hogy én se sokat fogytam a szüléssel.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi csajok mindenkinek :)
2011. okt. 26. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!