32 hetesek hány kilót híztatok? Mikor csomagoltok?
Én eddig 12 kilót híztam, és eléggé sokkalom!Nem eszek sokat, és mégis jönnek a kilók!
A kórházi csomagomból még 1-2 apróság hiányzik.
Hát nem tudom, engem hogy tudsz ügyesnek hízni. :)
Ma elértem a 20 kilót is... :S
Ez van, majd leadom. Te hol tartasz?
Sziasztok!
33 hetes vagyok és idáig 7 kg híztam amiből most adtam le mert így a végére kijött e terhességi cukor és a diéta miatt fogytam.De amúgy sem foglalkoztam különösebben azzal,hogy mennyit eszem,amit megkívántam és amennyit megettem mert biztos nem véletlen kívánja meg a dolgokat az ember szervezete!Úgy voltam vele,hogy majd le adom szülés után!Mondjuk csodálkozok,hogy " csak " ennyit híztam azt hittem vészesebb lesz,de ki tudja hol áll meg az ember!:-)
Baba ruhák kimosva és kivasalva!Tanultam a történtekből,összecsomagoltam a nagyját a kórházi csomagnak!Sajnos a 28.héten bekerültem a kórházba de szerencsére haza engedtek 3 hét után,így megfogadtam,hogy amit lehet az előre össze készítek ne járjak úgy mint akkor mikor bent fogtak a kórházban!Nem árt az ha már össze van pakolva!
Mindenkinek Boldog Babavárást!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!